14.1.2022
ANTTI KETOSELTA UUSI SYTYTÄ MUT -SINGLE

Soolouransa komeasti Olisitpa sylissäni -jättihitillään aloittanut Antti Ketonen julkaisi tänään uuden Sytytä mut -singlen. Tarttuva rakkauslaulu tuo Antin äänen ja biisin tarinan lähelle kuulijaa. Uuden singlen on säveltänyt Lauri Tähkä yhdessä Tiina Vainikaisen kanssa, joka on myös kirjoittanut biisin tekstit. Katso Ville Juurikkalan ohjaama video täältä.

– Sytytä mut on odottanut tulemistaan jo pidempään. Tiesin heti alusta alkaen, että nyt on iso biisi käsissäni. Kun lauloin kappaletta studiossa, lävitseni meni sama fiilis kuin Olisitpa sylissäni -biisiä tehdessäni. Sama kaipuu, kertosäkeen vetovoima ja kesän kutsuhuuto ’Sytytä mut’ tuo lämpimät tuulet tammikuuhun. Olen sielultani kesän lapsi, joten kesä 2022, täältä tullaan!, Antti kommentoi uutta biisiään.

Tummaääninen Antti Ketonen valmistelee parhaillaan uutta albumiaan. Tulevalta levyltä on jo julkaistu kappaleet Jos sua ei huomenna oisMe mennään tän läpiTähän matkaan tarvitaan kaksi ja Maa joka kantaa.

Antti Ketosen debyyttialbumi Olisitpa sylissäni julkaistiin toukokuussa 2019. Nimikkolaulu oli vuoden 2018 soitetuin kappale radioissa ja albumi ylitti kultalevyrajan elokuussa 2019. Musiikkiuran lisäksi Ketosella on jalka myös ravintolamaailmassa, hän omistaa La Tapería -nimisen tapasbaarin Helsingissä yhdessä Madridista kotoisin olevan Jaime Ysernin kanssa.

Lataa tuoreet promokuvat
Kuvaaja Ville Juurikkala

Antti Ketonen:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/anttiketonen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
040 846 0116 / nora.norrlin@liekkipromotion.com

Keikat: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com