7.1.2022
JVG STARTTASI VUODEN 2022 TUPLASINGLELLÄ – VAMOS & SYSSYMMÄL NYT ULKONA

Suomen kaikkien aikojen suosituimpiin artisteihin lukeutuva JVG julkaisi tänään 7.1. tuplasinglen. A-puolelta löytyvä tanssittava ja leikkisä Vamos on JVG:n lisäksi Teemu Brunilan ja RZY:n käsialaa. B-puolen rauhallisemman Syssymmäl-biisin takana on JVG yhdessä Eppu Kososen, RZY:n ja MD$:n kanssa.

Tänä vuonna luvassa paljon uutta musaa, joten siistii päästä julkasee heti näin vuoden alkuun kaks biisiä. Kesää kohti, vamos!” JVG hehkuttaa.

Kuuntele molemmat biisit täältä ja katso Vamos-kappaleen tunnelmaa tukeva, kesäinen musiikkivideo täältä.

JVG-singlet enteilevät myöhemmin keväällä julkaistavaa JVG:n urasta kertovaa Vuodet ollu tuulisii -dokumenttielokuvaa, jonka ensi-iltaa on jouduttu pandemiatilanteen vuoksi siirtämään muutamaan kertaan. Taito Kawatan ja Miika Särmäkarin ohjaamassa elokuvassa tullaan näkemään ennen julkaisematonta materiaalia yhtyeen uralta vuoden 2011 ensisinglestä lähtien.

JVG oli vuoden 2020 kuunnelluin artisti Suomen Spotifyssa jo toista vuotta putkeen. Jaren ja VilleGallen vuonna 2009 perustama yhtye on myynyt uransa aikana yli 300 000 albumia, voittanut 13 Emma ja 3 MTV European Music Awards -palkintoa, esiintynyt useamman kerran omalla loppuunmyydyllä Hartwall Arena -keikallaan sekä rikkonut lukuisia Spotify-ennätyksiä. Yhtyeen kappaleet Ikuinen vappu ja Tarkenee ovat kaikkien aikojen striimatuimmat suomenkieliset kappaleet yhteensä yli 53 miljoonalla striimillä. JVG:n viimeisin albumi, triplaplatinaa myynyt ja Vuoden pop -Emmallakin palkittu RATA/RAITTI -albumi julkaistiin kesäkuussa 2019. Kaikki yhtyeen aiemmat 5 albumia ovat striimanneet tripla- ja tuplaplatinaa.

Lataa uudet promokuvat täältä!
Kuvaaja: Niko Karlsson

Seuraa JVG:tä:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/jvg

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi