31.12.2021
FAIJA JULKAISI VUODEN KOVIMMAN BÄNGERIN!

Bilekansan suosikki Faija julkaisi tänään uudenvuodenaaton kunniaksi vuoden kovimman bängerin Soppahousut. Kuuntele kappale tästä. Faija kuvailee biisiä näin:

– Onko sinullakin niitä aikoja kun toppahousut alkaa kiristää ja tekisi mieli lähteä keitolle oikein kunnolla? Niin myös minulla! Kappale kertoo tarinan raskaan työn raatajasta, joka haluaa hieman irroitella viikonloppuna. Let the carnevals begin!

Biisiin on julkaistu myös huikea musiikkivideo, jonka on ohjannut Sebastian Visa.

Faijalla eli oikealta nimeltään Aaron Martikaisella on pitkä tausta musiikin parissa. Faijan esikoissingle Olutta ja mennyttä (feat. Tauski) julkaistiin vuonna 2018 ja se on striimannut platinaa yli 4 miljonalla striimillä. Myös single Suomalaisen miehen kyyneleet on ylittänyt platinarajan ja sen musiikkivideotakin on katsottu jo huikeat yli 3 miljoona kertaa.

Faija:
Facebook
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/faija

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Krista Tammi
krista.tammi@dtevents.fi