3.12.2021
WALTTERI TORIKKA TUO VIIHDEKLASSIKOT KONSERTTISALEIHIN KEVÄÄLLÄ 2022

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa syksyn ajan hurmannut ja itsensä kilpailun finaaliin tanssinut Waltteri Torikka lähtee yhdentoista paikkakunnan Amore-kiertueelle maaliskuussa. Konserttien ohjelmisto ammentaa tunnetuista sävelistä meiltä ja maailmalta. Luvassa on viihdeklassikoita, italialaisia ja espanjalaisia sävelmiä, elokuvamusiikin helmiä ja kauneimpia rakkauslauluja.

Amore-konserteissa karismaattista baritonia säestää suomalaisista huippumuusikoista koostuva l’Orchestra della speranza -kokoonpano, jota luotsaa Torikan pitkäaikainen yhteistyökumppani, pianisti ja kapellimestari Marko Hilpo.

– Odotan innolla, että pääsen konserttisaleihin keväällä Amore-kiertueen merkeissä. Konserttien ohjelmisto on herkullinen ja harvoin tällaista konserttikokonaisuutta kuullaan Suomessa. Luvassa on ilta täynnä suuria tunteita ja pysäyttäviä hetkiä. Lisäksi odotan malttamattomana yhteistyötä Hilpon luotsaaman l’Orchestra della speranzan kanssa, sillä tämän orkesterin soitto taipuu upeasti tyylistä ja tunnelmasta toiseen, Torikka tunnelmoi.

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova ooppera- ja konserttilaulaja. Platinaa ja kultaa myyneitä albumeita sekä listaykkösiä julkaissut Torikka on esiintyjänä kotonaan yhtä lailla suurilla areenoilla kuin intiimeissä konserttisaleissa. Syksyllä 2021 Torikka yllätti Masked Singer -kilpailun toiselle sijalle nousseena Bilepandana. Loppuvuoden 2021 Waltteri Torikka konsertoi kirkoissa Natale – Oi jouluyö -kiertueen merkeissä.

Waltteri Torikka & l’Orchestra della speranza – Amore
Pe 4.3. Jyväskylä, Paviljonki
La 5.3. Joensuu, Carelia-sali
Su 6.3. Kajaani, Kaukametsä
La 12.3. Helsinki, Kulttuuritalo
Su 13.3. Mikkeli, Mikaeli
Pe 18.3. Lahti, Sibeliustalo
La 19.3. Hämeenlinna, Verkatehdas
Su 20.3. Turku, Logomo
La 26.3. Pori, Promenadikeskus
Su 27.3. Tampere, Tampere-talo
Su 3.4. Oulu, Madetojan sali

Konsertit klo 19.00, sunnuntaisin klo 18.00.
Liput alk. 38,50€
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot
www.warnermusiclive.fi/waltteritorikka

Seuraa Waltteri Torikkaa somessa:
Facebook
Instagram
www.warnermusic.fi/waltteritorikka

Kiertueen promoottori: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com