3.12.2021
KATRI HELENA JULKAISI OMAN VERSIONSA HOOSIANNA-KLASSIKOSTA

Suomalaisten rakastama sinivalkoinen ääni Katri Helena julkaisi tänään koskettavan version Hoosianna-kappaleesta, jota hän on laulanut aikoinaan jo koulun kuorossa. Nyt Katri Helenan herkkä ja hellä versio joululauluklassikosta on kuultavissa digitaalisissa musiikin suoratoistopalveluissa sekä Jouluradion taajuuksilla. Kuuntele kappale täältä.

Liveversio kappaleesta on kuultavissa ja nähtävissä Katri Helenan tulkintana Helsinki Mission Joulun tähdet -konsertissa, joka on katsottavissa Nelosella ja Ruudussa 19.12.

Herkän Hoosianna-version on tuottanut ja sovittanut Katri Helenan viimeisimmät albumit tuottanut Ville Riippa, joka on työskennellyt muun muassa Juha Tapion kanssa. Hoosianna on Katrin ensimmäinen levytys sitten vuonna 2015 julkaistun Niin on aina ollut -joulualbumin.

Katri Helenan Hoosianna on Jouluradion tämän vuoden virallinen Hoosianna-tulkinta. Jouluradion Hoosianna-versioita on kuultu vuodesta 2012 alkaen useiden eri artistien versioimana.

Katri Helenan ensimmäinen levytys oli Poikien kuvat -laulu, joka julkaistiin vuonna 1963. Sittemmin Katri Helena on ehtinyt levyttää jo lähes 500 kappaletta. Katri Helenan levyt ovat myyneet kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa. Miljoonan myydyn äänitteen raja rikkoutui vuonna 1994.

Mediakuvat tästä.

KATRI HELENA 
Facebook
Spotify 
warnermusic.com/katrihelena

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Liekki Promotion / Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com