29.11.2021
DUA LIPA JULKAISI UUDEN PROJEKTIN SERVICE95

Kansainvälinen supertähti Dua Lipa julkaisi uuden projektin Service95, joka lanseerataan käyttöön alkuvuonna 2022. Service95 sai innoistuksensa Duan harrastuksesta, jossa hän laati laajoja suosituksia ja listoja ei niin tunnetuista henkilöistä, popkulttuurista, matkakohteista ja maailmanlaajuisista kysymyksistä, joita hän jakoi lähimmille ystävilleen. Nyt, kun Service95-uutiskirje ja At Your Service -podcast ovat tulossa markkinoille, kaikki pääsevät mukaan Duan sisäpiiriin.

Service95 on kansainvälinen tyylin, kulttuurin sekä yhteisön palvelu, joka auttaa lukijoita ymmärtämään mitä maailmalla tapahtuu. Palvelu tarjoaa nokkelaa ja harkittua sisältöä listoista, suosituksista, tarinoista, tiedoista, ajatuksista, näkökulmista ja keskusteluista, joita ei kuule, näe tai lue muualta. Mukana on vahvoja artikkeleita ja yhteiskunnallisia kommentteja maailman kiinnostavimmilta vaikuttajilta, naurua ja suosituksia nousevista taiteilijoista, ruohonjuuritason aktivisteista ja sellaisia matkavinkkejä, joita vain paljon matkustanut kansainvälinen poptähti voi tarjota. ”Mitä enemmän jaamme toisillemme, sitä läheisemmiksi tulemme ja sitä suuremmaksi piirimme kasvavat”, Dua sanoo.

Jokaisen Service95-uutiskirjeen kruunaa Duan henkilökohtainen kirje, jossa hän raportoi sieltä, missä hän sattuukaan olemaan sillä hetkellä: ”Minusta on valtava ilo kertoa ihmisille, mitä olen oppinut missäkin kaupungissa ja rakastan yhteyden löytämistä yhteisistä kokemuksistamme”, hän sanoo. ”Service95 aikoo tuoda tämän idean ja tiedon kaikille, jotka ovat yhtä uteliaita elämästä kuin minä. ”

Lisäksi Dua julkaisee At Your Service -podcastin, joka julkaistaan uutiskirjeen rinnalla. Se koostuu syvällisistä ja harkituista keskusteluista Duan ja korkean profiilin vieraiden välillä – joista monia ei löydä muista podcasteista. Podcastissa kuulee rehellisiä keskusteluja kiireellisistä globaaleista huolenaiheista, sydämellisiä keskusteluja vanhojen ja uusien ystävien välillä, sekä joitakin harkituimpia listoja ja suosituksia.

Lisää tietoa Service95:stä tulee tulevina viikkoina ja kuukausina. Service95-uutiskirjeen voi tilata täältä ja ensimmäinen kirje ilmestyy tammikuussa 2022.

Kuusi Grammy-ehdokkuutta saanut Dua Lipa on yksi tämän hetken menestyneimmistä ja kirkkaimmista tähdistä. Viime vuoden keväänä julkaistu Future Nostalgia -albumi on striimannut Suomessa tupla-platinaa ja sen kappaleet ovat keränneet yli 9 miljardia striimiä globaalisti. Dua Lipa julkisti aikaisemmin viikolla, että hän tulee esiintymään Suomeen Hartwall Arenalle ensi kesänä 23.6.2022.

Dua Lipa somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube
Artistisivu

Lataa promokuvat tästä!

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com