26.11.2021
LAURA NÄRHI JULKAISI ITSE TEKSTITTÄMÄNSÄ JOULUSINGLEN

Menestyksekästä soolouraa tehnyt Laura Närhi julkaisi tunnelmallisen Nyt on joulu -kappaleen, jonka suomenkieliset sanat hän on itse kirjoittanut. Alun perin Sarah McLachlanin esittämä ja säveltämä kappale on englanninkieliseltä nimeltään Wintersong. Laulu löytyy McLachlanin samannimiseltä, tuplaplatinaa myyneeltä ja Grammy-ehdokkuuden saaneelta albumilta. Nyt on joulu -kappaleen on tuottanut Leri Leskinen ja jousisovitus on Anssi Växbyn.

Kuulin kappaleen alkuperäisen version loppukesästä. Rakastuin siihen välittömästi, biisissä välittyy muitakin tunnereaktioita, kuin joulun odotus. Minulle tuli lähes pakottava tarve kääntää kappale suomeksi. Nyt on joulu on muutakin kuin joululaulu. Se on laulu rakkaan ihmisen kaipaamisesta, johon joulu tuo lohdutusta, Laura kommentoi uutta biisiään.

Nyt on joulu tullaan kuulemaan Närhen joulukuun alussa käynnistyvällä kirkkokiertueella. Katso seitsemässä tunnelmallisessa kirkossa vierailevan kiertueen aikataulu täältä.

Laura Närhi on tähän mennessä julkaissut soolourallaan kolme albumia, joista viimeisin Vastavoimat ilmestyi syksyllä 2020. Kultaa ja platinaa myynyt Närhi tunnetaan parhaiten hiteistään Supersankari, Mä annan sut pois, Tämä on totta, Hetken tie on kevyt, Tuhlari, Siskoni feat. Erin ja Mä elän.

Lataa kuva täältä

Seuraa Laura Närheä:
Facebook
Instagram
www.lauranarhi.fi
www.warnermusic.fi/lauranärhi

Lisätiedot: 
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com