24.11.2021
DEBYYTTIALBUMILLAAN MENESTYNYT MOUHOUS JULKAISEE UUDEN SINGLEN YHDESSÄ TIPAN KANSSA

Suomiräpin punkbändiksi tituleerattu Mouhous julkaisee perjantaina uuden singlen Aikuinen. Kappaleella on mukana muun muassa Satutat mua -jättihitistään tunnettu TIPPA. Yhtye on tehnyt kappaleen yhdessä Heviteemun kanssa.

Biisi on syntyny Heviteemun pajalla missä ollaan oltu aurinkoa piilossa tää vuos. Ollaan kierretty Suomee jo muutamia vuosia ja pidetty hauskaa. Läheiset kuumottaa et osaisittepa jo pitää itestänne parempaa huolta ja käyttäytyy paremmin – kasvaa aikuisiks. Kai siihen lapsena olemiseen liittyy joku vapauden tunne mistä koittaa loppuun asti pitää kii, vaikka kasvu tekiski hyvää. Ollaan pitkään haluttu tehä Tipan kanssa musaa ja vitun siisti et se innostu ja lähti heti messii!

Mouhouksen helmikuussa 2020 julkaisema debyyttialbumi I hate Mouhous pysyi Suomen virallisella albumilistalla yhteensä 72 viikkoa, joista 15 viikkoa TOP 10:ssä. Albumi keräsi Mouhoukselle peräti neljä Emma Gaala -ehdokkuutta ja siltä löytyvät muun muassa platinaa striimanneet hittibiisit Äänii ja Poikien vessa feat. costee sekä kultaa striimanneet kappaleet Frendi ja Valvon.

Monakosta, Valentinista ja Van Hegenistä koostuva Mouhous on alunperin Jyväskylästä ponnistava kolmihenkinen kokoonpano, jonka juuret ovat rap-musiikissa. Anteeksipyytelemätön ryhmä ei pelkää ottaa vaikutteita myös muista genreistä – yhtyeen musiikissa yhdistyvätkin ajankohtaiset soundit, punk-asenne ja aikuistumisen aiheuttama maailmantuska. Ajankohtaisen keikkalistan näet täältä.

Lataa promokuvat täältä!   
Kuvaaja: Julius Konttinen

Mouhous:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify
warnermusic.fi/mouhous

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Mikko Varjamo / Live Nation
mikko.varjamo@livenation.fi