23.11.2021
ÄMMÄ-HITILLÄÄN KULTAA STRIIMANNEELTA ETALTA UUTTA MUSIIKKIA

Kesäkuussa debyyttialbumillaan vakuuttanut ja syksyllä levyltä löytyvällä Ämmä -hitillään Spotify -listoille noussut Etta julkaisee perjantaina uuden koskettavan singlen KoditonEtta on tehnyt kappaleen yhdessä Salah PolonYrjänän ja Kyösti Salokorven kanssa, sen taustalla on henkilökohtainen tarina yksinäisyyden tunteesta:

Olin pitkässä ihanassa parisuhteessa, joka kuitenkin tuli päätökseen muutama vuosi sitten. Tää biisi kertoo siitä mun eron jälkeisestä kipuilusta, kun yritän löytää taas mun paikkaa itekseni täs maailmassa. Oon ollut viime aikoina helvetin yksinäinen, ja tuntuu, että eron jälkeen en oo saanut yhdeltäkään jäbältä sellaista kohtelua, jota ansaitsen ja kaipaan.

Haluun ajatella kuitenkin, et kaikki tapahtuu syystä ja et meille jokaiselle on tuolla se ihminen, jonka kaa voi tuntee olonsa 100% turvalliseksi ja rakastetuksi. Toivon et tää biisi antaa voimaa jokaiselle, joka kamppailee samojen asioiden kanssa tällä hetkellä – ette oo yksin <3”

Etta on pääkaupunkiseudulta ponnistava artisti, joka herätti vuonna 2017 hip hop -piirien mielenkiinnon sosiaaliseen mediaan ladatuilla rap-videoillaan. Viime keväänä hänen singlensä Prinsessa nousi Spotifyn Top10- listalle ja sitä seurannut albumi Tyttö vakiinnutti Etan aseman Suomen mielenkiintoisimpien artistien joukossa. Etta on uransa aikana julkaissut myös kaksi omaa EP:tä, jotka huomioitiin Emma Gaalassa Vuoden Rap/R&B -ehdokkuudella sekä vieraillut lukuisilla jättihiteillä.

Lataa promokuva tästä
Kuvaaja: Niko Hirvimäki

Etta:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify
warnermusic.fi/etta

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage Me
carla@manageme.fi