19.11.2021
JARKKO AHOLA JULKAISI OMAN VERSIONSA WALKING IN THE AIR -KLASSIKOSTA

Elämäni biisi -ohjelmasta tuttu karismaattinen rocktenori Jarkko Ahola valmistautuu joulukuun alussa käynnistyvään Walking In The Air -joulukiertueeseensa julkaisemalla oman version samannimisestä joululauluklassikosta. Janne Huttusen kanssa tehty Walking In The Air -single on ollut yksi Aholan joulukiertueiden suosikkibiiseistä jo vuosia. Kuuntele uusi single täältä.

Walking In the Air on yksi joulukonserttieni ehdottomista yleisön sekä omista suosikeista ja minua harmittikin aikanaan, että sitä ei kummallekaan joululevylleni muukaan saatu.  Nyt asia on vihdoin korjattu, kun biisi on julkaistu singlenä, Jarkko Ahola sanoo.

Yhdeksällä paikkakunnalla vieraileva joulukiertue alkaa Kemin kirkosta perjantaina 3. joulukuuta. Katso kiertueen kaikki päivät ja paikat täältä.

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja myös sitä seuranneet levyt Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) ja Romanssi (2016) ovat myyneet platinaa ja kultaa. Rock-tenorin omia biisejä sisältävä albumi Mä tuun suo luo julkaistiin keväällä 2018 ja se nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 2. Miehen viimeisin, vuonna 2019 julkaistu Metallisydän-albumi sisältää sekä suomen- että englanninkielisiä rock-klassikoita.

Viime vuosina komeaääninen Ahola on hurmannut myös Elämäni Biisi tv-ohjelman solistina sekä esiintynyt yhdessä Waltteri Torikan kanssa täydelle Hartwall Arenalle kolmena vuotena peräkkäin. Tänä vuonna ilmestyi Jarkko Aholan tarinan kertova Mies ja ääni –kirja, jonka on kirjoittanut Tomi Lindblom.

Seuraa Jarkko Aholaa somessa:
Facebook
Instagram
YouTube
www.jahola.com
www.warnermusiclive.fi/jarkkoahola

Jarkko Aholan kuvat tästä!

Konsertin promoottori:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com / 040 846 0116