18.11.2021
MIKKO HARJULTA ILOUUTINEN-JOULUSINGLE

Voimaannuttavista kappaleistaan tunnettu Mikko Harju julkaisee Ilouutinen-joulusinglen 19. marraskuuta. Alun perin Jaakko Löytyn tekemä kappale on ollut jo vuosia Mikolle tärkeä, joten hän iloitsee siitä, että pääsi tekemään laulusta oman versionsa tuottaja Samuli Sirviön kanssa.

– Kappaleen sanoman mukaisesti toivon sydämestäni, että tänä jouluna maailmassa olisi paljon hyviä uutisia ja iloa ihmisten kasvoilla, Mikko Harju toivoo.

Artisti lähtee myös kuuden jouluisen kirkkokonsertin kiertueelle tiistaina 7. joulukuuta. Ilouutinen jouluun -kiertueen illat tulevat olemaan tunnelmallisia ja koskettavia.

Mikko Harju – Ilouutinen jouluun
Ti 7.12. Hyvinkää, Hyvinkään kirkko
La 11.12. Vantaa, Tikkurilan kirkko
Pe 17.12. Joensuu, Joensuun kirkko
La 18.12. Siikainen, Siikaisten kirkko
Ma 20.12. Seinäjoki, Lakeuden Risti
Ti 21.12. Tampere, Messukylän kirkko

Konsertit klo 19
Liput alk. 29,00€ Ticketmaster

Mikko Harjun keväällä 2018 julkaistu Sinä olet elämä -debyyttialbumi on ylittänyt platinarajan ja se toi artistille muun muassa kaksi Emma-ehdokkuutta. Parhaillaan voimaannuttavista kappaleistaan tunnettu Harju valmistelee tulevaa kakkosalbumiaan, jolta on julkaistu jo singlet Timantti, Anna mennä lennä, Taikavoimia, Meidän puolella ja Oon nähnyt unta. Mikko Harjun vuoden 2017 versio Tulkoon joulu -kappaleesta on menestynyt edellisjouluina mainiosti Spotifyn top 50 -listalla.

Seuraa Mikko Harjua:
Instagram
Facebook
TikTok
www.warnermusic.fi/mikkoharju

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com