17.11.2021
THE VERKKARSIN FLASHBANG DANCE -KAPPALE MUKAAN CS:GO PELIIN

Esports kannatuslaulusta tunnetun The Verkkarsin tuorein single Flashbang dance (feat. n0thing) on mukana CS:GO pelin Music Kitissä. Kappaleella feattaa yhdysvaltalainen Counter Strike e-urheilulegenda Jordan ”n0thing” Gilbert. Kuuntele kappale tästä. Kappaleen ensiesitys kuultiin Counter-Striken kaikkien aikojen suurimman turnauksen, PGL Major Stockholmin, finaalissa.

Kappaleelle on tehty myös huikea CS-pelimaailmaan sijoittuva musiikkivideo.

– Olemme pitkään pelanneet CS:ää ja seuranneet tätä skeneä, kuten myös Jordanin uraa, ja oli todella siistiä, että hän innostui yhteisbiisi-ideasta heti kun sitä ehdotimme. Työstimme ja ideoimme biisiä ja musavideota lähemmäs kaksi vuotta ja kaikki tapahtui Jordanin kanssa etänä. Mahtava nähdä miten hienosti kappale ja sen video on otettu vastaan ja nyt se löytyy myös pelin Music Kitistä, kaksikko kommentoi.

Suomalaisen Counter-Strike -videopelijoukkueen ENCE:n kannatusbiisistä EZ4ENCE tunnettuThe Verkkars on kahden muusikkovirtuoosin perustama yhtye, jonka vuonna 2019 julkaistu esikoissingle EZ4ENCE (kannatuslaulu) nousi ilmiömäisesti lyhyessä ajassa suuremman yleisön tietoisuuteen. Flashbang dance -kappale on jatkoa kyseiselle kannatuslaululle, jota on striimattu Spotifyssa tuplaplatinaan oikeuttava määrä eli yli 11 miljoonaa kertaa. Myös EZ4ENCE-biisin musiikkivideo on kerännyt ilmiömäisesti lyhyessä ajassa jo yli 13 miljoonaa katselukertaa Youtubessa. Yhtyeen jäsenet Tomi ja Iiro työskentelevät musiikkialalla; he toimivat biisintekijöinä Warner Music Finlandin omistuksessa olevassa HMC Publishing-kustantamossa.

The Verkkars:
Youtube
Twitter
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com