16.11.2021
SINIVALKOISELTA ÄÄNELTÄ KATRI HELENALTA KOSKETTAVA HOOSIANNA-SINGLE

Sinivalkoinen ääni Katri Helena julkaisee koskettavan version Hoosianna-kappaleesta perjantaina 3. joulukuuta. Kappaleen on tuottanut ja sovittanut Katri Helenan viimeisimmät albumit tuottanut Ville Riippa, joka on työskennellyt muun muassa Juha Tapion kanssa. Hoosianna on Katrin ensimmäinen levytys sitten vuonna 2015 julkaistun Niin on aina ollut -joulualbumin.

Hoosianna on kulkenut Katri Helenan mukana jo kauan, vahvimmat muistot siitä liittyvät kouluaikoihin, jolloin hän lauloi sitä koulun kuorossa.

 Tämähän on siis ikuisesti kulkenut mukana. Onhan sitä koulussa laulettu ja muuallakin. En ole koskaan joulukonsertissa sitä laulanut, mutta jos joskus vielä joulukonserttia tehdään, niin se tulee ohjelmistoon. Kaikkea hyvää toivon tämän laulun kautta kuuntelijoille, Katri Helena sanoo.

Katri Helenan Hoosianna on Jouluradion tämän vuoden virallinen Hoosianna-tulkinta. Jouluradion Hoosianna-versioita on kuultu vuodesta 2012 alkaen useiden eri artistien versioimana. Hoosiannan uusi sovitus soi Jouluradiossa ensimmäistä kertaa ensimmäisenä adventtina 28. marraskuuta. Digitaalisesti kappale julkaistaan perjantaina 3. joulukuuta.

Suomalaisten rakastaman Katri Helenan ensimmäinen levytys oli Poikien kuvat -laulu, joka julkaistiin vuonna 1963. Sittemmin Katri Helena on ehtinyt levyttää jo lähes 500 kappaletta. Katri Helenan levyt ovat myyneet kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa. Miljoonan myydyn äänitteen raja rikkoutui vuonna 1994.

Mediakuvat tästä!

KATRI HELENA 
Facebook
Spotify 
warnermusic.fi/katrihelena

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Liekki Promotion / Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Jouluradio:
Jouluradion muori, riitta@jouluradio.fi