12.11.2021
SILK SONICIN ODOTETTU ALBUMI AN EVENING WITH SILK SONIC ON JULKAISTU!

Pitkän odotuksen jälkeen Silk Sonicin albumi An Evening With Silk Sonic on julkaistu! Moninkertaisten Grammy-voittajien Bruno Marsin ja Anderson .Paakin yhteistyöprojekti Silk Sonic julkaisi tänään debyyttialbuminsa An Evening With Silk Sonic, joka sisältää aiemmin julkaistut hitit Leave The Door Open, Skate ja Smokin Out The Window. Lisäksi albumilla on viisi ennenjulkaisematonta kappaletta.

Mediat ovat kilpaa suitsuttaneet yhtyettä: ”Mikä on uutta, sileää kuin silkki korville ja siinä on kaksi R&B:n tähteä?”, kirjoitti Billboard kehuen Silk Sonicia groovaavaksi duoksi. Rolling Stones kuvailee Leave The Door Open kappaletta 70-luvun ballaadiksi, joka on ylenpalttinen, pehmeä ja juuri oikean verran viehättävä ja jopa silmäniskun verran naurettava.

Yleisöä muun muassa Grammyissa laulattaneen Silk Sonicin debyyttisingle Leave The Door Open julkaistiin keväällä 2021. Alle kuukaudessa sinkku rikkoi yli 230 miljoonan striimin rajan ja tällä hetkellä kappaleella on yli 1,2 miljardia striimiä ja musiikkivideolla yli 346 miljoonaa katselukertaa. Se nousi myös Billboard Hot 100 -listan ykköseksi kahdeksi viikoksi ja kymmenen kärkeen peräti 18 viikoksi.

Yksitoista Grammya voittanut Bruno Mars tunnetaan muun muassa hiteistään That’s What I like, 24K Magic ja Treasure. Mars on myynyt maailmanlaajuisesti yli 130 miljoonaa albumia. Hän esiintyi Suomessa vuonna 2017 ja keikkaa tituleerattiin mediassa yhdeksi parhaista Suomessa koskaan nähdyistä.

Viime vuonna parhaan r’n’b-albumin ja r’n’b-esityksen Grammy-palkinnot voittanut Anderson .Paak tunnetaan esimerkiksi kappaleista Come Down, Tints, Heart Don’t Stand a Chance ja Trippy.

Kappalelista:
1.  Intro
2.  Leave The Door Open
3.  Fly As Me
4.  After Last Night (W/ Thundercat & Bootsy Collins)
5.  Smokin Out The Window
6.  Put On A Smile
7.  777
8.  Skate
9.  Blast Off

Silk Sonic somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube
Artistisivu

Lataa promokuvat tästä!

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com