12.11.2021
SAMMA GAMLA VANLIGA -HITISTÄ TUNNETTU A36 JULKAISI UUDEN ALBUMIN

Vuosi 2021 tullaan aina muistamaan siitä, kun A36 dominoi singlelistoja jättihitillään Samma gamla vanligaRäjähdysmäisen suosion saavuttanut Samma gamla vanliga -kappale toi artistin kaikkien suomalaisten tietoisuuteen. Ilmiömäisestä hitistä tehtiin myös suomalaisten artistien Cledoksen, Averagekidluken ja iben toimesta remix-versio. Samma gamla vanliga -remix on ollut Suomen Spotify Top 50 listan kärjessä julkaisustaan lähtien – saavuttaen jo lähes 60 päivänä ykköspaikan! Lisäksi, sekä alkuperäinen, että remix-versio ovat saavuttaneet Suomessa platinaa!

A36 artistiura alkoi vuosi sitten, kun debyyttisinkku ALIEN julkaistiin. Kappale asetti raamit artistin avaruus-teemalle, josta on näyttänyt tulevan artistin tavaramerkki. Tänään A36 julkaisi suuresti odotetun debyyttialbuminsa AREA 36, jossa vierailee muun muassa Asme, Sarettii ja Ricky Rich.

A36 kuvailee albumin julkaisua seuraavasti: ”Olen rakentanut avaruus-teemaa aina ALIEN sinkusta lähtien. Jo ensimmäisestä päivästä lähtien, kun saavuin alalle, tunsin erottuvani muista. Minulla on aina ollut oma flow sekä soundi. Haluan todistaa AREA 36:lla, että olen monipuolinen artisti, eikä soundillani ole rajoja.”

Albumin nimi AREA 36 on saanut inspiraationsa Area 51:stä, Yhdysvaltain sotilaslentokentästä, josta on tehty monia maapallon ulkopuolisia salaliittoteorioita. Debyyttialbumilla A36 haluaa näyttää monipuolisen soundin ja todistaa, että hänellä on paljon annettavaa. A36 on työstänyt debyyttialbumiaan vuoden ajan ja albumia on ollut tuottamassa useat ruotsalaiset tuottajat kuten Chase, Elai, Straynané, K.J. ja Charlie Bernardo.

Göteborgista kotoisin oleva räppäri A36 on yksi Ruotsin lupaavimmista uusista artisteista. Numero 36 hänen artistinimessään tuleekin itseasiassa A36 kodin postinumerosta. Singlelistalla superhitti Samma gamla vanliga remix saavutti Suomessa ykkössijan miltei heti julkaisun jälkeen ja onkin pitänyt kärkipaikkaa itsellään viikkojen ajan! Maailmanlaajuisesti Samma gamla vanliga ja sen remix-versiot ovat saavuttaneet yli 50 miljoonaa striimiä! A36 muita hittejä ovat muun muassa Alé Alé, Motorcola ja uutuuskappale Block.

A36 somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube

Lataa promokuvat tästä!

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström// Warner Music Finland
kimmo.sundstrom@warnermusic.com