12.11.2021
ILTAN UUSI BIISI KERTOO SIITÄ HETKESTÄ, KUN KAIKKI ON NIIN HYVIN, ETTÄ TOIVOISI AJAN PYSÄHTYVÄN

Platinaa viimeisimmällä Kelle mä soitan -biisillään striimannut Ilta julkaisi tänään uuden Taivas maan päällä -nimisen singlen. Voimakastunnelmainen kappale kertoo siitä hetkestä, kun kaikki on sillä hetkellä niin hyvin, että haluaisi ajan pysähtyvän. Biisi saa ensiesityksensä tänään suorassa Nenäpäivä-lähetyksessä ja tänään on julkaistu myös Troy Silvan ohjaama video. Katso Costa Rican henkeäsalpaavissa maisemissa kuvattu video täältä.

– Mulle taivas maan päällä on se, kun vierellä on sellainen ihminen joka tuntee sut kokonaan, ja jonka kanssa voi jakaa sekä hyvät että huonot päivät. Se on maailman kauneimpia asioita. Halusin ilmaista tän tunteen niin voimakkaasti, kuin se on tässä biisissä laulettu, kertoo Ilta uudesta biisistään.

Väinö Walleniuksen ja Timo Kiiskisen säveltämä biisi oli Iltan mieleen ja hän alkoi kirjoittaa siihen tekstiä yksin kotona pianon ääressä. Lopullisen muotonsa biisin teksti sai keväällä 2021 Iltan lahjakkaan tiimin – Väinö Wallenius, Ilta, Lasse PiirainenKerttu Suonpää – yhteistyönä.

Joulukuun alussa Ilta lähtee jo perinteeksi muodostuneelle joulukiertueelleen. Katso kiertueen tiedot täältä.

Muun muassa Tähdet, tähdet ja All Together Now -ohjelmista tutuksi tullut Ilta on suomalais-saksalainen artisti, joka lumoaa vahvalla ja taipuvaisella äänellään. Aikoinaan Cheekin superhitiltä Sillat esiin noussut Ilta julkaisi odotetun debyyttialbuminsa Näitä hetkiä varten syksyllä 2020. Esikoisalbumi poiki Iltalle Vuoden tulokas -sarjan voiton vuoden 2020 Iskelmän Gaalassa sekä ehdokkuuden vuoden 2021 Emma Gaalassa. Esikoisalbumin jälkeen ilmestynyt Kelle mä soitan -kappale nosti Iltan kertaheitolla maan eturivin artistien joukkoon. Ilta sijoittui biisillä vuoden 2021 UMK:ssa kolmanneksi ja nyt Spotifyn ja radiosoittolistojen kärjessä komeillut kappale on striimannut jo platinaa. Tällä hetkellä Ilta työstää lisää musiikkia luottotiiminsä, eli Väinö Walleniuksen ja Lasse Piiraisen kanssa. Valovoimaisen Iltan vahvuus on kyky heittäytyä tunnelmasta toiseen. Artistina Ilta haluaa antaa kuulijoilleen sen, mitä musiikki on hänelle antanut: väylän tuntea tunteita laidasta laitaan ja käsitellä elämän iloja ja suruja.

Mediakuvat tästä!

Seuraa Iltaa somessa:
Instagram
Facebook
Youtube 
Spotify
www.warnermusic.fi/ilta

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Finland
niina.jalonen@warnermusic.com

Management:
Tina Jukarainen / Manage Me
tina@manageme.fi