12.11.2021
AVRIL LAVIGNE JULKAISI UUDEN KAPPALEEN BITE ME

AVRIL LAVIGNE JULKAISI ENSIMMÄISEN SINGLEN TRAVIS BARKERIN DTA RECORDSIN KAUTTA

Punk-poptähti Avril Lavigne julkaisi uutta musiikkia sitten vuoden 2019! Travis Barkerin, John Feldmannin ja Mod Sunin yhteistuotantona syntynyt Bite Me on energinen ja Avrilille ominainen rock-kappale, jonka ensimmäinen liveveto esitettiin The Late Late Show With James Corden -ohjelmassa. Esityksen näet tästä!

Barker kertoi Avril Lavignen sainauksesta DTA-perheeseen seuraavasti: ”Avril ja minä olemme olleet ystäviä jo pitkään, mutta luulen, että olen ollut hänen faninsa vielä pidempään! Hän on todellinen pahis ja ikoni esiintyjänä sekä lauluntekijänä. Olimme aiemmin tänä vuonna yhdessä studiossa ja meillä oli niin hauskaa, että tiesin haluavani pyytää häntä mukaan DTA-tiimiin. En malta odottaa, että kaikki pääsevät kuulemaan Avrilin tulevaa musiikkia!”

Lavigne kertoi sainauksesta: ”Olen aina ihaillut Travisia ja hänen työtään.Työskentelimme ensimmäisen kerran yhdessä 15 vuotta sitten albumillani The Best Damn Thing. Vietimme paljon aikaa studiolla yhdessä Bite Me -kappaleen ympärillä ja sainaaminen hänen levy-yhtiölleen DTA:lle tuntui täydelliseltä kodilta minulle ja uudelle musiikilleni. Travis ymmärtää näkemykseni muusikkona, luovan prosessini taiteilijana ja tavoitteeni tässä vaiheessa uraani. Olen innoissani Bite Me -kappaleen julkaisusta. Se on kappale siitä, että tiedät arvosi sekä siitä, ettet anna toista mahdollisuutta kenellekään, joka ei ansaitse sinua!”

Aiemmin tänä vuonna Avril Lavigne julkaisi ensimmäisen TikTok-videon yhdessä legendaarisen Tony Hawkin kanssa. TikTok-videon on nähnyt yli 33 miljoonaa ihmistä. Lisäksi viime viikolla Lavigne tiisasi tulevaa kappalettaan sekä sainausta TikTok-videolla, jonka on nähnyt jo melkein 11 miljoonaa silmäparia!

Kanadalainen Avril Lavigne on ennätyksiä rikkonut artisti, joka on kulkenut omaa polkuaan. Hänellä on kahdeksan Grammy-ehdokkuutta, hän on laulaja ja lauluntekijä, sekä vaatesuunnittelija. Lavignen suurimpia kappaleita ovat Complicated, Sk8er Boi, My Happy Ending, Girlfriend, Here’s To Never Growing Up ja Head Above Water. Aikoinaan artisti on myös saavuttanut YouTubessa ennätyksen, kun Girlfriend saavutti ensimmäisenä musiikkivideona sata miljoonaa katselukertaa!

Avril Lavigne somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube

Lataa promokuvat tästä!

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com