5.11.2021
TIËSTOLTA JA AVA MAXILTA YHTEISSINGLE – THE MOTTO ON RÄJÄHTÄVÄ BILEBIISI!

Elektronisen musiikin ikoni Tiësto on yhdistänyt voimansa poptähti Ava Maxin kanssa! Kaksikon eilen julkaistu yhteissingle The Motto on nopeatempoinen bilebiisi, joka saa taatusti kuulijansa tanssimaan. The Motto on kolmas sinkku Tiëston tulevalta albumilta.

Kappaleeseen julkaistiin myös musiikkivideo. Videolla Tiësto ja Ava Max matkustavat ajassa taaksepäin juhlimaan 1920-luvulle. Musiikkivideon näet tästä.

Ava Max on erittäin mielenkiintoinen nuori lahjakkuus ja hänen kaunis äänensä tuo syvyyttä kappaleeseen. The Motto on bilehymni, joka johdattaa meidät tanssimalla vuoteen 2022, kun päätämme tämän hullun vuoden, Tiësto kuvailee yhteistyötä.

Rakastuin kappaleeseen, kun Tiësto soitti sen minulle. En voinut lakata kuuntelemasta sitä! The Motto voimaannuttaa – kyse on siitä, että ei välitetä, tehdään itse, pidetään hauskaa ja kerrotaan maailmalle, Ava Max kehuu kappaletta.

Grammy-palkittu dj-tuottaja Tiësto tunnetaan massiivisista hiteistään kuten Wasted, Jackie Chan ja Ritual. Vuosi sitten julkaistu The Business on striimannut Suomessa platinaa sekä viettänyt myös 32 viikkoa virallisella radiolistalla!

Ava Max on noussut muutaman vuoden aikana Suomen kuunnelluimpien artistien joukkoon. Menestystarina alkoi Sweet But Psycho -singlestä, joka piti Spotifyn ykköspaikkaa 29 päivää. Max julkaisi debyyttialbuminsa Heaven & Hell syksyllä 2020, joka on saavuttanut Suomessa triplaplatinaa! Artistin viimeisimmät singlet ovat Sad Boy ja EveryTime I Cry.

Ava Max somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube
Artistisivu

Tiësto somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube

Lataa promokuvat tästä!

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com