5.11.2021
SILK SONIC JULKAISI UUDEN SINGLEN SMOKIN OUT THE WINDOW

AN EVENING WITH SILK SONIC -ALBUMI JULKAISTAAN 12. MARRASKUUTA 2021

Moninkertaiset GRAMMY-voittajat Bruno Mars ja Anderson .Paak julkaisivat kolmannen singlen Smokin Out The Window ensi viikolla ilmestyvältä albumilta An Evening With Silk Sonic. Musiikkivideon pääset näkemään tästä. Albumilta on aiemmat julkaistu singlet Skate ja Leave The Door Open.

Mediat ovat kilpaa suitsuttaneet yhtyettä: Mikä on uutta, sileää kuin silkki korville ja siinä on kaksi R&B:n tähteä?, kirjoitti Billboard kehuen Silk Sonicia groovaavaksi duoksi. Rolling Stones kuvailee Leave The Door Open kappaletta 70-luvun ballaadiksi, joka on ylenpalttinen, pehmeä ja juuri oikean verran viehättävä ja jopa silmäniskun verran naurettava.

Yleisöä muun muassa Grammyissa laulattaneen Silk Sonicin debyyttisingle Leave The Door Open julkaistiin keväällä 2021. Alle kuukaudessa sinkku rikkoi yli 230 miljoonan striimin rajan ja tällä hetkellä kappaleella on yli 1,2 miljardia striimiä ja musiikkivideolla yli 346 miljoonaa katselukertaa. Se nousi myös Billboard Hot 100 -listan ykköseksi kahdeksi viikoksi ja kymmenen kärkeen peräti 18 viikoksi.

Yksitoista Grammya voittanut Bruno Mars tunnetaan muun muassa hiteistään That’s What I like, 24K Magic ja Treasure. Mars on myynyt maailmanlaajuisesti yli 130 miljoonaa albumia. Hän esiintyi Suomessa vuonna 2017 ja keikkaa tituleerattiin mediassa yhdeksi parhaista Suomessa koskaan nähdyistä.

Viime vuonna parhaan r’n’b-albumin ja r’n’b-esityksen Grammy-palkinnot voittanut Anderson .Paak tunnetaan esimerkiksi kappaleista Come Down, Tints, Heart Don’t Stand a Chance ja Trippy.

Silk Sonic somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube
Artistisivu

Lataa promokuvat tästä!

Lisätiedot:
Tuovi Hämäläinen // Warner Music Finland
tuovi.hamalainen@warnermusic.com