29.10.2021
ED SHEERAN JULKAISI ODOTETUN UUDEN ALBUMIN =

Ed Sheeran julkaisi tänään uuden albumin = (’Equals’), jonka pääset kuulemaan tästä. Sheeran on kirjoittanut ja tuottanut levyn yhdessä Johnny McDaidin ja Fred Gibsonin kanssa. Kolmikon käsialaa on muun muassa Bad Habits -kappale. Levyn kolmatta sinkkua Overpass Graffitia kuvaillaan huumaavaksi, 80-luvun pop-kappaleeksi, jossa Sheeran muistelee menetettyä rakkauttaan aikaisemmasta parisuhteestaan. Albumin musiikkivideo julkaistaan myöhemmin tänään. Musiikkivideon on ohjannut Jason Koenig.

on Sheeranin neljäs symbolialbumi ja se on kokoelma kappaleita, jotka on tehty neljän vuoden aikana mullistavan ÷ (Divide) -albumin aikakauden jälkeen. Temaattisesti = –albumilla Sheeran ottaa elämästään hallinnan ja tutkii rakkauden eri asteita (The Joker And The Queen, First Times, 2step), menetystä (Visiting Hours), sinnikkyyttä (Can’t Stop The Rain) ja isyyttä (Sandman, Leave Your Life), samalla kun hän käsittelee todellisuuttaan ja uraansa (Tides). Musiikillisesti = kiteyttää Sheeranin monipuolisen osaamisen maailmanluokan balladeista painavampaan euforiseen tuotantoon, kuten kesällä julkaistu lähes tuplaplatinaa saavuttanut Bad Habits -paluusingle osoitti. Albumin toinen sinkku Shivers on ylittänyt Suomessa jo kultarajan.

Albumi on kirjoitettu sekä nauhoitettu Suffolkissa, Lontoossa, Ruotsissa ja Los Angelesissa. Sen vastaavina tuottajina toimi Ed Sheeranin ja  Fred Gibsonin lisäksi Johnny McDaid. Mukana tuotanto- tai kirjoitusprosessissa ovat olleet myös Amy Wadge, Foy Vance, Elvira Anderfjard, David Hodges, Andrew Watt, Lou Bell, Natalie Hemby ja Ben Kweller. Sheeranin säveltäjä-veli Matthew teki myös jousisovituksia kappaleille First Times ja The Joker And The Queen. Albumin kansikuva on eloisa kollaasi perhoskuvista, jotka symboloivat albumin “uuden elämän” -teemaa ja kansikuvan taustana on yksi Sheeranin abstrakteista maalauksista.

= albumin kappalelista:
1. Tides
2. Shivers
3. First Times
4. Bad Habits
5. Overpass Graffiti
6. The Joker And The Queen
7. Leave Your Life
8. Collide
9. 2step
10. Stop The Rain
11. Love In Slow Motion
12. Visiting Hours
13. Sandman
14. Be Right Now

Ed Sheeran saapuu kesällä 2022 esiintymään Helsingin Olympiastadionille. Euroopan-kiertue, joka kantaa nimeä + – = ÷ x Tour (The Mathematics Tour) rantautuu Suomeen ensi vuoden elokuussa, jolloin Sheeran nousee lavalle Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 20.8. ja sunnuntaina 21.8. Liput voi ostaa tästä.

Sheeran on kiistatta yksi aikakautemme merkittävimmistä artisteista. Sheeranin musiikki yhdistelee ajatuksia herättävää laulunkirjoitusta, universaalia pop-musiikkia sekä monen eri genren vaikutuksia. Sheeranin musiikki ei puhuttele pelkästään täydellisesti yleisöään, vaan se rikkoo myös sukupolvirajoja. Useita ennätyksiä Suomessa rikkonut supertähti esiintyi Malmin lentokentällä heinäkuussa 2019, jonne hän keräsi yli 100 000 suomalaista katsojaa peräkkäisinä päivinä. Tämä on enemmän, mihin yksikään artisti tai yhtye on Suomessa koskaan aikaisemmin pystynyt.

Ed Sheeran somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube
Artistisivu

Lataa promokuvat tästä!

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com

Lisätiedot keikasta:
Rauha Kyyrö // FULLSTEAM
rauha@fullsteam.fi
050 546 8187

Minette Ristikari // FULLSTEAM
minette@fullsteam.fi
050 559 2698