29.10.2021
AINO-KUUTAMO UUSITORPASTA MÖKKITIE RECORDSIN LABEL MANAGER!

Aino-Kuutamo Uusitorppa on nimitetty Mökkitie Recordsin Label Manageriksi. Sen lisäksi hän jatkaa normaaliin tapaan työskentelyä Warner Music Finlandin markkinointiosastolla Senior Promotion Managerina ja vastaa edelleen Antti Tuiskun, Lauri Tähkän, Suvi Teräsniskan, Erinin ja Mikko Harjun promootiosta. Toimenkuvassaan Aino-Kuutamo raportoi Warner Music Finlandin General Managerille Ramona Forsströmille.

Mökkitie Recordsin Label Managerina Aino-Kuutamo ottaa koordinoivaa roolia Mökkitie Recordsin sisällä, on mukana yhtiön operatiivisessa toiminnassa sekä kaikkien artisti- ja biisintekijäprojektien kehittämisessä. Hän myös vastaa Mökkitie Recordsin viestinnästä.

– Yhteistyömme Aino-Kuutamon kanssa alkoi jo 2012, kun Arttu Wiskari oli lyönyt läpi ja hänestä tuli Artun promoottori tuleviksi vuosiksi. Siitä asti olemme työskennelleet yhdessä päivittäin. Myöhemmin Mökkitien ja Warnerin tiiviimmän yhteistyön kautta 2018 lähtien olemme työstäneet Mökkitien kaikkia artistiuria ja saavuttaneet huomattavan määrän menestystä yhdessä. Nyt Aino-Kuutamon roolia halutaan entisestään nostaa Mökkitien strategiassa. Label Managerina Aino-Kuutamo tulee olemaan tiiviisti mukana kaikessa Mökkitien toiminnassa. Olen äärimmäisen iloinen, että levymerkki kehittyy ja saamme tiimiimme näin rautaisen ammattilaisen, Mökkitie Recordsin toimitusjohtaja Olli Saksa sanoo.

– Haluan onnitella Aino-Kuutamoa tästä hienosta nimityksestä! Mökkitie Recordsista on viime vuosien aikana kasvanut yksi alamme merkittävimmistä toimijoista ja yhteistyö Warnerin kanssa on hitsautunut hyvin yhteen. Aino-Kuutamon vankka ammattitaito ja näkemyksellisyys artistibrändien rakentamisessa on mahtava lisä yhteistyöllemme. Samalla olen iloinen, että Aino-Kuutamo jatkaa myös Warnerin omien supertähtien parissa työskentelyä, Ramona Forsström jatkaa.

Aino-Kuutamo aloitti työskentelyn Warner Music Finlandilla kotimaisten artistien promootiopäällikkönä tammikuussa 2012. Hänet nimitettiin Senior Promotion Manageriksi vuonna 2018. Kymmenen vuoden aikana Aino-Kuutamo on tehnyt töitä lukuisten maamme ykkösartistien kanssa. Lisäksi hänen toimenkuvaansa kuuluu useamman isomman promoalueen koordinointi, muun muassa Warner Musicin sosiaalinen media sekä artistien tv-esiintymiset ja vaikuttajayhteistyöt.

Warner Music Finlandin alaisuudessa toimiva levymerkki Mökkitie Records perustettiin vuonna 2012 Arttu Wiskarin lyötyä itsensä läpi hittisingleillään Mökkitie ja Tuntematon potilas. Yhtiö on ollut mukana Wiskarin kaikkien albumien taustalla. Viime vuosina Mökkitie Records on kasvanut huimasti ja sen artisteihin lukeutuvat Wiskarin lisäksi Erika Vikman, Mira Luoti, Olli Halonen, Danny, Pasi ja Anssi, HesaÄijä ja Faija. Muutama vuosi sitten julkaistu seurantadokumentti Unelmia ja studiohommia avaa Mökkitie Recordsin ovet musiikkialan kulisseihin ja yhtiön arkeen. Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa.

Lisätiedot: 
Mökkitie Records, Olli Saksa
olli.saksa@mokkitie.com

Warner Music Finland, Ramona Forsström
ramona.forsstrom@warnermusic.com