28.10.2021
ELÄMÄ ON HETKEN IHANAA – COSTEEN UUDEN SINGLEN TAUSTALLA KOSKETTAVA TARINA

Lahjakas laulaja-lauluntekijä costee julkaisee perjantaina uuden singlen Elämä on hetken ihanaa. Hän on tehnyt kappaleen yhdessä tuottajansa Heviteemun ja Figaron kanssa.

”Elämä on hetken ihanaa kertoo siit fiiliksestä ku pääse hetkeks pakoon kasautuneita ongelmii, joita ei oo jaksanu tai pystyny käsittelee. Mun vaari sairastui vakavasti ja se oli mulle iso pala. Hän on ollu mulle aina tosi tärkee ja suurin vaikuttaja mun arvomaailmaan. Mul on ollu aina vaikee käsitellä tämmösii asioita puhumalla, joten siks mä päädyn usein klubille nurkkaan juomaan Skinny Bitchejä kunnes olo helpottaa.”

Platinaa striimannut debyyttialbumi Ehkä joskus tää viel naurattaa julkaistiin toukokuussa 2019. Se pysyi yhteensä 71 viikkoa Suomen virallisella albumilistalla. Toinen albumi Kaikki loppuu aina ilmestyi vuosi sitten syksyllä ja on striimannut kultaa. costeen tummanpuhuvaa, rosoista ja pop-koukuilla täytettyä äänimaailmaa tukevia videoita on katsottu Youtubessa huikeat yli 5 miljoonaa kertaa.

Koko ikänsä musiikkia harrastanut laulaja-lauluntekijä on vakuuttava ja energinen live-esiintyjä, joka ei jätä yleisöä kylmäksi. Hän onkin saanut ympärilleen vahvan ja kannustavan fanijoukon, joka on innostunut ottamaan lukuisia tatuointeja costeen lyriikoista ja kappaleiden nimistä.
Katso ajankohtainen keikkakalenteri täältä.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: JIRINA

costee
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/costee

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Nino Lintermo / Bad Habit Management
nino@badhabit.fi