26.10.2021
KAUPPAKESKUS FORUMIIN AVAUTUU EDSPERIENCE-TILA, JOKA JUHLISTAA ED SHEERANIN = (’EQUALS’) -ALBUMIA!

EDSPERIENCE-TILA ON AUKI TÄMÄN VIIKON PERJANTAINA JA LAUANTAINA!

Perjantai 28.10. klo 17-20
Lauantai 29.10. klo 11-16

Ed Sheeran julkaisee odotetun albumin = (’Equals’) tulevana perjantaina 29.10. Albumin julkaisua juhlistetaan Kauppakeskus Forumin katutasossa #EDSPERIENCE-tilassa, jossa soi viikonloppuna uusi albumi. Tilan tunnistaa Ed Sheeranin levynkannen mukaisista väreistä ja perhosista. Tila on lounge-tyylinen, jossa fanit voivat tavata toisiaan ja fiilistellä albumia yhdessä. Lisätietoja tapahtumasta löydät tästä.

Forumissa tulee myös olemaan aarrejahti: kauppakeskus täyttyy Ed Sheeranin albumin perhosilla perjantaina sekä lauantaina. Löytämällä perhosen voitat Ed Sheeran -aiheisia palkintoja. Pääpalkintona on keikkaliput Ed Sheeranin The Mathematics Tourin Helsingin keikalle!

Uutuusalbumi = (’Equals’) sisältää jo julkaistut superhitit Bad Habits ja Shivers, jotka ovat pitäneet paikkansa listojen kärkisijoilla. Albumi sisältää yhteensä 14 kappaletta ja on Sheeranin neljäs symbolialbumi. Albumi on kokoelma kappaleita, jotka on tehty neljän vuoden aikana mullistavan ÷ (Divide) -albumin aikakauden jälkeen.

Sheeran on kiistatta yksi aikakautemme merkittävimmistä artisteista. Sheeranin musiikki yhdistelee ajatuksia herättävää laulunkirjoitusta, universaalia pop-musiikkia sekä monen eri genrejen vaikutuksia. Sheeranin musiikki ei puhuttele pelkästään täydellisesti yleisöään, vaan se rikkoo myös sukupolvirajoja. Useita ennätyksiä Suomessakin tehnyt supertähti esiintyi Malmin lentokentällä heinäkuussa 2019, jonne hän keräsi yli 100 000 suomalaista katsojaa peräkkäisinä päivinä. Tämä on enemmän, mihin yksikään artisti tai yhtye on Suomessa koskaan aikaisemmin pystynyt.

Ed Sheeran saapuu kesällä 2022 esiintymään Helsingin olympiastadionille. Euroopan-kiertue, joka kantaa nimeä + – = ÷ x Tour (The Mathematics Tour) rantautuu Suomeen ensi vuoden elokuussa, jolloin Sheeran nousee lavalle Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 20.8. ja sunnuntaina 21.8. Liput voi ostaa tästä.

Lataa promokuvat tästä

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com
010 841 7519

Lisätiedot keikasta:
Rauha Kyyrö // FULLSTEAM
rauha@fullsteam.fi
050 546 8187

Minette Ristikari // FULLSTEAM
minette@fullsteam.fi
050 559 2698