22.10.2021
FIGARO JULKAISI UNENOMAISEN UUDEN RAKKAUSLAULUN SÄHKÖÖ

Mielenkiintoinen ja nouseva laulaja-lauluntekijä Figaro julkaisi tänään uuden singlen Sähköö, voit kuunnella sen tästä. Artisti on tehnyt unenomaiseksi rakkauslauluksi kuvailevansa kappaleen yhdessä tuottajansa Heviteemun kanssa.

Sähköö biisi syntyi Teemun kaa viime kesänä samassa rykäyksessä, missä oikeestaan koko mun tuleva debyyttialbumi. Biisin tekstiä olin pyöritellyt jo pidempään, koska halusin kirjottaa jonkun vähän unenomaisen ja mystisenkin rakkauslaulun. Sähköö on biisi vetovoimasta, joka vaan vie mukanaan.

Figaron, 23, herkkä tuotanto yhdistelee elementtejä eri genreistä. Musiikki onnistuu luomaan täysin omanlaisensa maailman, jossa teksti käsittelee tarinoita, joihin kuulija uppoaa. Figaro on tehnyt yhteistyötä jo lukuisien eri artistien kanssa. Hän julkaisi debyytti-EP:nsä Kaikki tai ei mitään joulukuussa 2020 ja se esitteli kuulijoille artistin erilaisia puolia biisinkirjoittajana. Kappaleilla oli mukana PyhimysMelo ja Etta. Tänä vuonna Figaro on julkaissut jo useamman singlen tulevalta debyytialbumiltaan – Ruudun takaa ilmestyi toukokuussa ja Kaks toisillemme hellää yhdessä Vesalan kanssa tammikuussa. Viimeisin single Kyyneleet feat. ABREU julkaistiin syyskuussa.

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Julius Konttinen

Figaro:
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/figaro

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Figaron keikkamyynti:
Kimmo Sundström / kimmo.sundstrom@warnermusic.com
Niko Kovasin / niko.kovasin@warnermusic.com