20.10.2021
REINO NORDIN LÄHTEE KATTAVALLE JOULUKONSERTTIKIERTUEELLE – JULKAISEE KOSKETTAVAN UUDEN SINGLEN PERJANTAINA

Viime syksynä suositussa Vain elämää -ohjelmassa hurmannut Reino Nordin lähtee kattavalle joulukonserttikiertueelle. Aiempina vuosina suosiota kerännyt kirkkokonserttikiertue alkaa 8. joulukuuta Oulujoen kirkosta. Konserteissa kuullaan akustisia versioita Reinon omista kappaleista sekä muutamia joulunajan suosikkeja ja virsiä.

– Konserteista on tullut minulle rakas osa vuotta hyvin lyhyessä ajassa ja odotan jo innolla joulunaikaa juurikin siksi, että pääsee taas kirkkoihin laulamaan. Konserttien tunnelma on jotain aivan ihanaa, rakkaudentäyteistä, rauhoittavaa ja voimaannuttavaa, Reino kommentoi.

Lisäksi tänä perjantaina julkaistaan Reinon uusi koskettava single Taivas itkee.

– Taivas itkee on biisi siitä kun ei osaa purkaa suruaan ja turhautumistaan ja siinä tunnelukossaan sitten patoaa sitä vihalla ja riidalla ja syytöksillä. Siitä kuinka suru pitää kohdata ja antaa kyynelten ja armon puhdistaa se rakkaus ihmisten välillä, Reino kuvailee kappaletta.

Reino Nordin – Meidän valo 2021
Ke 8.12. Oulu, Oulujoen kirkko
To 9.12. Seinäjoki, Lakeuden risti
Pe 10.12. Lahti, Ristinkirkko
Ma 13.12. Jyväskylä, Taulumäen kirkko
Ti 14.12. Joensuu, Joensuun kirkko
To 16.12. Hyvinkää, Hyvinkään kirkko
Pe 17.12. Helsinki, Kallion kirkko
Ti 21.12. Turku, Mikaelinkirkko
Ke 22.12. Tampere, Tuomiokirkko

Konsertit klo 19.00
Liput alk. 37,00€  Ticketmasterista

Emma-palkitun Reino Nordinin uran viime vuodet ovat olleet menestyksekkäitä: kultaa ja jopa moninkertaista platinaa striimanneiden kappaleiden ja albumien lisäksi hän on saanut upean vastaanoton keikoilla ja esiintynyt niin loppuunmyydyillä klubeilla kuin festareiden päälavoillakin. Hänen tunnetuimpia biisejään ovat muun muassa Antaudun, Puhu vaan, Kato mua silmiin, Kosketa, Kyynelten virta, Cara mia ja Veitsenterällä.

Reino Nordin:
Facebook
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/reinonordin

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Management: 
Peppi Puljujärvi
peppi.puljujarvi@gmail.com