15.10.2021
COLDPLAYN UUSI ALBUMI MUSIC OF THE SPHERES ON NYT ULKONA!

Coldplayn odotettu yhdeksäs studioalbumi Music Of The Spheres on nyt ulkona! Albumin yhteydessä julkaistiin lyriikkavideo kappaleeseen Let Somebody Go, jossa on mukana Selena Gomez. Lyriikkavideo on käsinkirjoitettu Chris Martinin ja Gomezin toimesta. Videon voit katsoa tästä.

Music Of The Spheres sisältää Higher Power -singlen, joka sai ensisoittonsa Kansainvälisellä avaruusasemalla astronautti Thomas Pesquetin toimesta ja kappaleesta rakentui nopeasti kansainvälinen hitti. Tämän lisäksi Coldplaysta tuli viime viikolla ensimmäinen brittiläinen yhtye, joka debytoi Yhdysvaltain Hot 100 -listan ykkössijalla BTS:n kanssa tekemällään My Universe -kappaleella. Kappale on kerännyt jo yli 100 miljoonaa katselukertaa Youtubessa.

Albumin lisäksi yhtye julkaisi maailmakiertueen vuodelle 2022. Music Of The Spheres World Tour -kiertueen päivämäärät näet täältä.

Kiertueen julkistamiseen liittyi kattava joukko kestävän kehityksen aloitteita ja ympäristösitoumuksia, kuten hiilidioksidipäästöjen puolittaminen ja puun istuttaminen jokaista myytyä lippua kohden. Koko luettelo on nähtävissä tästä.

Coldplay perustettiin Iso-Britanniassa vuonna 1996, kun yhtyeen jäsenet Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion ja Chris Martin tutustuivat toisiinsa opiskellessaan Lontoossa. Yellow-hitillä kansainväliseen suosioon ponnahtanut yhtye on nykyään yksi maailman menestyneimpiä ja kappaleet ovat striimanneet Suomessakin moninkertaista platinaa sekä viihtyneet radiolistan kärjessä. Aiemmilta studioalbumeilta löytyvät muun muassa klassikot Yellow, Clocks, Fix You, Paradise, Viva La Vida sekä A Sky Full Of Stars. Yhtyeen palkintokaapista löytyy lähes jokainen arvostettu musiikkipalkinto, mukaan lukien seitsemän Grammy -palkintoa.

Coldplay somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube

Lataa promokuvat tästä!

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com