14.10.2021
MIKKO HARJU LEVITTÄÄ JOULUN ILOSANOMAA KIRKKOKIERTUEELLAAN

Toista sooloalbumiaan valmisteleva Mikko Harju lähtee joulukiertueelle tiistaina 7. joulukuuta. Kuusi jouluista kirkkokonserttia käsittävä Ilouutinen jouluun -kiertue käynnistyy Hyvinkään kirkosta ja päättyy Tampereen Messukylän kirkkoon. Luvassa on tunnelmallisia iltoja, joissa joulun tunnelmaan pääsee uppoutumaan voimaannuttavista kappaleistaan tunnetun Mikko Harjun koskettavien tulkintojen parissa.

– Rakastan tehdä konsertteja, joihin koko perhe voi saapua tunnelmoimaan laulujen äärelle! Tänä jouluna, pitkän tauon jälkeen se on jälleen mahdollista, Mikko Harju iloitsee ja toivottaa kaikki tervetulleiksi konsertteihinsa.

Mikko Harju – Ilouutinen jouluun
Ti 7.12. Hyvinkää, Hyvinkään kirkko
La 11.12. Vantaa, Tikkurilan kirkko
Pe 17.12. Joensuu, Joensuun kirkko
La 18.12. Siikainen, Siikaisten kirkko
Ma 20.12. Seinäjoki, Lakeuden Risti
Ti 21.12. Tampere, Messukylän kirkko

Konsertit klo 19
Liput alk. 29,00€ Ticketmaster

Mikko Harjun keväällä 2018 julkaistu Sinä olet elämä -debyyttialbumi on ylittänyt platinarajan ja se toi artistille muun muassa kaksi Emma-ehdokkuutta. Parhaillaan voimaannuttavista kappaleistaan tunnettu Harju valmistelee tulevaa kakkosalbumiaan, jolta on julkaistu jo singlet TimanttiAnna mennä lennä, TaikavoimiaMeidän puolella ja Oon nähnyt unta. Mikko Harjun vuoden 2017 versio Tulkoon joulu -kappaleesta on menestynyt edellisjouluina mainiosti Spotifyn top 50 -listalla ja viime syksynä hän hurmasi suositussa Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Seuraa Mikko Harjua:
Instagram
Facebook
www.warnermusic.fi/mikkoharju

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com