13.10.2021
PALKITUILTA SUPERTÄHDILTÄ BRUNO MARSILTA JA ANDERSON .PAAKILTA YHTEISALBUMI MARRASKUUSSA

AN EVENING WITH SILK SONIC -ALBUMI JULKAISTAAN 12. MARRASKUUTA 2021

Moninkertaisesti Grammy-palkittujen Bruno Marsin ja Anderson .Paakin Silk Sonic -kokoonpano julkaisee uuden albumin An Evening With Silk Sonic 12. marraskuuta!
Kriitikoiden ylistämä duo kuvailee tulevaa levyä ”hyvän olon albumiksi”. An Evening With Silk Sonic sisältää aiemmin julkaistut hitit Leave The Door Open ja Skate.
Mediat ovat kilpaa suitsuttaneet yhtyettä: Mikä on uutta, sileää kuin silkki korville, ja siinä on kaksi R&B:n tähteä?, kirjoitti Billboard kehuen Silk Sonicia groovaavaksi duoksi. Variety totesi, että Leave The Door Open voisi olla parhaan R&B-kappaleen GRAMMY-voittaja vuodelta 1974.

Idea Silk Sonic -yhteistyöhön syntyi vuonna 2017, kun Anderson .Paak ja Bruno Mars kiersivät yhdessä Euroopassa Marsin 24K Magic World Tour -kiertueella. Tien päällä yhtenä myöhäisiltana jammaillessaan he huomasivat heti kemioidensa kohtaavan todella hyvin. Juuri ennen kuin maailma ajautui eristykseen, Bruno soitti Andersonille ja ehdotti studiosessiota, joka kasvoi isommaksi yhteistyöksi.

Yleisöä muun muassa Grammyissa laulattaneen Silk Sonicin debyyttisingle Leave The Door Open julkaistiin keväällä 2021. Alle kuukaudessa sinkku rikkoi yli 230 miljoonan striimin rajan ja tällä hetkellä kappaleella on yli 1,2 miljardia striimiä ja musiikkivideolla yli 346 miljoonaa katselukertaa. Se nousi myös Billboard Hot 100 -listan ykköseksi kahdeksi viikoksi ja kymmenen kärkeen peräti 18 viikoksi.

Yksitoista Grammya voittanut Bruno Mars tunnetaan muun muassa hiteistään That’s What I like, 24K Magic ja Treasure. Mars on myynyt maailmanlaajuisesti yli 130 miljoonaa albumia. Hän esiintyi Suomessa vuonna 2017 ja keikkaa tituleerattiin mediassa yhdeksi parhaista Suomessa koskaan nähdyistä.

Viime vuonna parhaan r’n’b-albumin ja r’n’b-esityksen Grammy-palkinnot voittanut Anderson .Paak tunnetaan esimerkiksi kappaleista Come Down, Tints, Heart Don’t Stand a Chance ja Trippy.

Silk Sonic somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube

Lataa promokuvat tästä!

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com