7.10.2021
RAMONA FORSSTRÖMISTÄ WARNER MUSIC FINLANDIN GENERAL MANAGER

Warner Music Finland on nimittänyt Ramona Forsströmin yhtiön General Manageriksi. Pitkään yrityksessä työskennellyt ja laajasti arvostettu Forsström raportoi uudessa toimenkuvassaan Niko Nordströmille, Warner Music Finlandin toimitusjohtajalle ja Warner Music Nordicsin Executive Vice Presidentille.

Vuodesta 2008 Warner Music Finlandilla työskennellyt Forsström siirtyy uuteen toimenkuvaansa yrityksen markkinointijohtajan positiosta. Hän vetää jatkossakin koko markkinointitiimiä, mutta uudessa roolissaan hän ottaa jatkossa entistä laajemmin kantaa koko firman eri osa-alueita koskeviin asioihin. Warner-vuosiensa aikana Forsströmillä on ollut iso rooli kotimaisten artistien menestystarinoiden luomisessa Antti Tuiskusta BEHMiin sekä SANNIsta ja Ellinoorasta Arttu Wiskariin. Lisäksi hän on ollut rakentamassa lukuisten kansainvälisten huippuartistien kuten Ed SheeraninDua LipanBruno MarsinMichael Bublén ja Ava Maxin menestystarinoita Suomessa.

– Ramona on uskomattoman arvokas tiimipelaaja ja suuresti kunnioitettu sekä Warner Musicilla että alalla muutenkin – kuten lukuisat hänen saamansa tunnustuksetkin osoittavat. Hän on ollut keskeisessä roolissa firman menestyksen osalta kuluneiden 13 vuoden aikana ja on visionäärinen markkinoija, joka on erittäin kunnianhimoinen sekä artistiemme että tiimimme suhteen. Odotan innolla, että Ramona saa isomman roolin johtajana ja haluan onnitella häntä ansaitusta ylennyksestä, Niko Nordström sanoo.

– On kunnia ottaa tämä uusi rooli yrityksessä, jota rakastan. Olen niin ylpeä siitä työstä, jota olemme artistiemme eteen vuosien varrella tehneet enkä malta odottaa työskentelyä artistien ja työntekijöidemme kanssa tässä uudessa toimenkuvassani. Haluan myös kiittää Nikoa tästä upeasta mahdollisuudesta, Ramona Forsström jatkaa.

Forsström aloitti uransa vuonna 1997 EMI Finlandin product managerina. Hän eteni myöhemmin promotion manageriksi ja työskenteli firmassa vuoteen 2006 asti. Sen jälkeen hän siirtyi kahdeksi vuodeksi Live Nation Finlandin promotion manageriksi.

Vuonna 2008 Forsström aloitti Warner Music Finlandin kansainvälisen puolen promotion managerina ja eteni kansainvälisen puolen markkinointipäälliköksi. Sen jälkeen Forsström sai ylennyksen kansainvälisen puolen markkinointijohtajaksi ja lopulta koko yrityksen markkinointijohtajaksi.

Vuosina 2009-2017 Forsström voitti uskomattomat kahdeksan kertaa Vuoden levy-yhtiöpromoottorin palkinnon Radiogaalassa. Hänet on myös palkittu Vuoden markkinointihenkilönä Musiikki & Median Industry Awardseissa vuonna 2012.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Warner Music Finland, Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com