6.10.2021
SANNI PALAA UUDELLA SINGLELLÄÄN LÄHEMMÄS JUURIAAN – KOSKETTAVA KESKEN ULKONA 8.10.

Suomen suosituimpiin ja striimatuimpiin artisteihin lukeutuva SANNI julkaisee uuden singlen Kesken 8.10. Koskettava kappale tuo SANNIn takaisin lähemmäs juuriaan ja laulu syntyikin artistin omien sanojen mukaan yhdeltä istumalta sisältä kumpuavasta tunteesta.

Kesken on biisi, joka lähti syntymään tosi luonnollisesti kitaran kanssa kotisohvalla. Se ei yritä olla mitään muuta kuin mikä se on: intuitiivinen pieni hetki, jossa sain kiinni miltä irti päästäminen tuntuu. Hetki, kun hyväksyy että ihmissuhteella on historia, mutta ei tulevaisuutta. Elämä vaan jatkaa rullaamistaan vaikka mitä kävis. Se on tässä biisissä ehkä karuinta ja kauneinta”, SANNI kertoo.

Kappaleelle julkaistaan samaa aikaa tunnelmaa korostava Karim Sahebin ohjaama ja käsikirjoittama musiikkivideo. Karim ja SANNI ovat aiemmin tehneet yhteistyötä mm. SANNIn Dracula-lyhytelokuvalla.

Karim Saheb ohjas ja käsikirjotti tän upeen videon. Istuttiin Karimin kaa alas ja puhuttiin elämästä, musasta ja siitä millaisena haluisin ihmisten näkevän mut tän biisin julkaisussa. Oli heti selvää, että haluttiin tehdä video, jossa mä tuun omana itsenäni läpi. Koska Kesken niin avoin biisi, haluttiin tehdä videosta myös aito, läsnäoleva ja mun näköinen. Halusin että videolla on myös jotain sellaista mikä saa katsojan miettimään, että wau miten tää on tehty? Siinä onnistuttiin. Myös kitaran soittaminen liikkuvassa lava-autossa dronen pörrätessä ympärillä oli ehdottomasti yks raksi mun bucket-listalla.”

Kesken on SANNIn myöhemmin julkaistavan viidennen albumin toinen single. Toukokuussa julkaistu Pettäjä on striimannut kultaa ja se nousi suoraan julkaisustaan Spotifyn ja Suomen virallisen singlelistan ykköseksi.

SANNIn omaperäiset lyriikat, isot pop-melodiat ja rohkeus tekemisessä ovat tehneet hänestä yhden maamme kiinnostavimmista ja seuratuimmista artisteista ja biisintekijöistä. SANNIn kaikki albumit ovat myyneet tripla- ja tuplaplatinaa ja arvostettu artisti on palkittu kahdesti Vuoden naisartistiksi Emma Gaalassa. SANNIn rakastettu hitti 2080-luvulla on palkittu Vuoden biisi -Emman lisäksi Musiikkikustantajien Vuoden biisi -palkinnolla ja se oli viime vuosikymmenen soitetuin radiokappale Suomessa. Energisenä esiintyjänä tunnettu SANNI on villinnyt keikkalavoja ympäri Suomen sekä esiintynyt omalla loppuunmyydyllä Hartwall Arena -keikallaan.

Lataa uudet promokuvat täältä!
Kuvaaja: Matias Jalmari

SANNI somessa:
Instagram
Facebook
Spotify
Tiktok

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi