6.10.2021
ILTA PÄÄTTÄÄ MENESTYKSEKKÄÄN VUOTENSA JOULUKIERTUEELLE

Platinaa viimeisimmällä Kelle mä soitan -biisillään striimannut Ilta lähtee joulukuun alussa jo perinteeksi muodostuneelle joulukiertueelle. Hyvinkään kirkosta 2. joulukuuta alkava kirkkokiertue vierailee Savonlinnassa, Joensuussa, Helsingissä, Lahdessa, Seinäjoella, Kotkassa, Tampereella ja Jyväskylässä. Konserttien liput ovat tulleet tänään myyntiin Ticketmasteriin.

– Ihanaa, joulu on tulossa! Viime vuonna ikävöin joulukonsertteja, nyt on sitäkin ihanampi lähteä kiertämään. Odotan, että pääsen virittäytymään joulutunnelmaan yhdessä yleisön kanssa. Ohjelmistossa on perinteisiä ja moderneja joululauluja erilaisin sovituksin. Joulussa ja joululauluissa rakastan lämpöä, sanomaa ja vuosi vuodelta toistuvaa perinnettä. Tervetuloa juhlistamaan joulua kanssani, toivottavasti nähdään mahdollisimman monen kanssa, Ilta sanoo.

Muun muassa Tähdet, tähdet ja All Together Now -ohjelmista tutuksi tullut Ilta on suomalais-saksalainen artisti, joka lumoaa vahvalla ja taipuvaisella äänellään. Aikoinaan Cheekin superhitiltä Sillat esiin noussut Ilta julkaisi odotetun debyyttialbuminsa Näitä hetkiä varten syksyllä 2020. Esikoisalbumi poiki Iltalle voiton Iskelmän Gaalan vuoden 2020 Vuoden tulokas -sarjassa sekä ehdokkuuden vuoden 2021 Emma Gaalassa. Esikoisalbumin jälkeen ilmestynyt Kelle mä soitan -kappale nosti Iltan kertaheitolla maan eturivin artistien joukkoon. Ilta sijoittui biisillä vuoden 2021 UMK:ssa kolmanneksi ja nyt Spotifyn ja radiosoittolistojen kärjessä komeillut kappale on striimannut jo platinaa. Tällä hetkellä Ilta työstää lisää musiikkia luottotiiminsä, eli Väinö Walleniuksen ja Lasse Piiraisen kanssa. Valovoimaisen Iltan vahvuus on kyky heittäytyä tunnelmasta toiseen. Artistina Ilta haluaa antaa kuulijoilleen sen, mitä musiikki on hänelle antanut: väylän tuntea tunteita laidasta laitaan ja käsitellä elämän iloja ja suruja.

Ilta – Joulukiertue 2021
To 2.12.  Hyvinkää, Hyvinkään kirkko
La 4.12. Savonlinna, Savonlinnan tuomiokirkko
Su 5.12. Joensuu, Joensuun kirkko
Ti 7.12. Helsinki, Kallion Kirkko
Ke 8.12.  Lahti, Ristinkirkko
La 11.12.  Seinäjoki, Lakeuden risti
Ti 14.12.  Kotka, Kotkan kirkko
Ma 20.12. Tampere, Aleksanterin kirkko
Ti 21.12.  Jyväskylä, Taulumäen kirkko

Konsertit klo 19.00
Liput alk. 29,00€
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot www.warnermusiclive.fi/ilta

Seuraa Iltaa somessa:
Instagram
Facebook
Youtube 
Spotify
www.warnermusic.fi/ilta

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Finland
niina.jalonen@warnermusic.com

Management:
Tina Jukarainen / Manage Me
tina@manageme.fi