4.10.2021
ELLINOORAN UUSI ALBUMI NOUSI ALBUMILISTAN YKKÖSEKSI

Laulaja-lauluntekijä Ellinooran 24. syyskuuta julkaistu uusi albumi Viimeinen romantikko nousi sekä Suomen virallisen albumilistan että Fyysisen albumilistan ykköseksi. Lahjakas Ellinoora on sanoittanut kaikki uuden levyn kappaleet itse ja säveltänyt ne yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa.

”Tuntuu merkittävältä! Ihan siis mielettömän hienolta. Tehtiin just sellainen levy ku haluttiin, koen että tää on mun tähänastisen uran tärkein albumi. Oon tosi kiitollinen kaikesta palautteesta ja siitä, että albumikokonaisuus löysi yleisön luo. Myös fyysisen listan ykkönen tuntuu hyvältä, itse vinyylilevyjä kuluttavana ihmisenä arvostan kovasti sitä. Tää on taas merkki et täytyy kuunnella intuitiota ja tehdä sellaista musaa ku ite haluaa. Paljon rakkautta ja nähdään albumirundilla!” – Ellinoora

Ellinoora on dominoinut Dinosauruksii-hitillään radiolistoja keväästä asti – se nousi lähes heti julkaisustaan radioiden soitetuimpien laulujen joukkoon ja oli kaksi kuukautta radioiden soitetuin. Top 5 -listalla Dinosauruksii on viihtynyt peräti 24 viikkoa ja Top 10-listalla huikeat 38 viikkoa. Ellinoora tunnetaan persoonallisesta äänestään, koskettavista sanoituksistaan ja isoista popmelodioistaan. Viime vuoden Emma-gaalassa Vuoden naissolistina palkittu Ellinoora on valovoimainen live-esiintyjä ja arvostettu lauluntekijä, joka on julkaissut uransa aikana jo kaksi tuplaplatinaa striimannutta menestysalbumia (2016 Villi Lapsi, 2019 Vaaleanpunainen vallankumous). Nuoresta iästään huolimatta Ellinoora on saanut myös useamman musiikkialan tunnustuksen. Emma-palkinnon lisäksi Suomen Musiikkikustantajat palkitsi hänet Vuoden kevyen musiikin tekijäksi vuosina 2017 ja 2019 ja hänen koko kansan tuntemat kappaleensa Elefantin paino ja Bäng bäng typerä sydän on molemmat valittu Vuoden biiseiksi.

Ellinoora nähdään vielä tänä vuonna Viimeinen romantikko -kiertueella ympäri Suomen:

23.10. Turku, Utopia
29.10. Jyväskylä, Lutakko
30.10. Tampere, Pakkahuone
5.11. Joensuu, Ilona
6.11. Helsinki, Tavastia
12.11. Vaasa, Teatro
13.11. Oulu, Ilona
26.11. Jämsä, Himos Areena
27.11. Lahti, Metsähalli (Sibeliustalo)
3.12. Seinäjoki, Ilona
4.12. Rauma, Domino
5.12. Laukaa, Peurunka Areena
10.12. Hämeenlinna, Aulanko
18.12. Porvoo, Taidetehdas

Viimeinen romantikko -kiertueen konsertit toteutetaan voimassa olevien turvallisuusrajoitusten mukaisesti. Katso keikkakohtaiset lipunmyynti- ja lisätiedot osoitteesta warnermusiclive.fi/ellinoora

Lataa Ellinooran promokuvat täältä!
Kuvaaja: Paula Kesäläinen

Ellinoora:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/ellinoora

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Warner Music Live / Samppa Hartikainen
samppa.hartikainen@warnermusic.com