4.10.2021
ANTTI KETONEN LÄHTEE TUNNELMALLISELLE JOULUKONSERTTIKIERTUEELLE

Upeasta tulkinnastaan tunnettu Antti Ketonen lähtee joulukuun alussa joulukonserttikiertueelle. Espoon Sellosalista perjantaina 3. joulukuuta käynnistyvä konserttikiertue vie soolourallaan suursuosioon nousseen Ketosen konserttisaleihin.

Ihanaa päästä joulukiertueelle konserttisaleihin. Näissä joulukonserteissa kuullaan uudelleen sovitettuja versiota joulun klassikoista, sekä Olisitpa sylissäni -albumini toivotuimpia kappaleita. Lämpimästi tervetuloa konsertteihin, Antti Ketonen toivottaa.

Suomen suosituimpiin mieslaulajiin lukeutuva Antti Ketonen valmistelee parhaillaan uutta albumiaan. Tulevalta levyltä on julkaistu kappaleet Jos sua ei huomenna ois, Me mennään tän läpi, Tähän matkaan tarvitaan kaksi sekä Maa joka kantaa. Debyyttialbumi Olisitpa sylissäni julkaistiin toukokuussa 2019. Albumin nimikkolaulu oli vuoden 2018 soitetuin kappale radioissa ja albumi ylitti kultalevyrajan elokuussa 2019.

Antti Ketonen – Joulukonsertit 2021
Pe 3.12. Espoo, Sellosali
La 4.12. Lohja, Laurentius-sali
Pe 10.12. Järvenpää, Järvenpää-talo
La 11.12. Kotka, Konserttitalo
Su 12.12. Salo, Teatteri Provinssi
Ma 13.12. Viking Grace, Turku*
Ti 14.12. Viking Grace, Turku*
Ke 15.12. Viking Grace, Turku*
Pe 17.12. Hyvinkää, Hyvinkääsali
La 18.12. Mikkeli, Mikaeli
Su 19.12. Sääksmäki, Sääksmäen kirkko
Ti 21.12. Kauhajoki, Kauhajoen kirkko

Konsertit klo 19.00
Liput alk. 35,00€ www.warnermusiclive.fi/anttiketonen
*Viking Linen konserttien soittoajat sekä matkaliput vikingline.fi

Antti Ketonen:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/anttiketonen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com