1.10.2021
PAMELA ON ETENEE RECORDSIN UUSI SAINAUS – DUO TUO TAKAISIN 2000-LUVUN ALUN POP-PUNK-SOUNDIN

Etenee Recordsin tuore sainaus PAMELA on suomeksi laulava duo, jonka muodostaa jyväskylälähtöiset Valentin ja KR!M. PAMELA potkaisee oven auki musiikinjulkaisuun kolmen kappaleen voimin: Terapiaa on rehellisellä punk-vivahteella paketoitu kappale, kun taas Katoan ja En oo ainoo ovat pehmeämpiä, moderneja pop-kappaleita.

Valentin ja KR!M eivät jumiudu genrerajoihin, ja se näkyy myös isosti heidän musiikissaan. Puhuttaessa PAMELAn biisien synnystä ja dynamiikasta, suunta on selvä: kaikki tehdään yhdessä. Kaksikon biisit syntyvät omakohtaisista tarinoista, ja kappaleissa korostuu kontrasti yhtyeen laulaessa ”rumia rakkaustarinoita kauniilla melodioilla”.

Meillä oli alusta asti ajatus unelmista mitä halutaan toteuttaa. Ne unelmat toteutuu parhaalla mahdollisella tavalla, kun tehdään yhdessä. Saamme toisistamme pohjatonta energiaa siihen, mitä PAMELA on, eikä tämä toimisi ilman toista, KR!M kertoo.

– Tehtiin KR!Min kanssa musiikkia ensin erikseen, mutta äkkiä huomattiin, kuinka hyvin toimitaan yhdessä. Meille on alusta asti ollut tärkeetä, että olemme nimenomaan duo, joka päättää, tekee ja laulaa yhdessä. Olemme samanvertaisia, Valentin jatkaa PAMELAn perusteista.

Maxi-sinkun kolmesta biisistä Terapiaa ja En oo ainoo ovat Heviteemun tuottamia, Katoan-kappaleen on tuottanut Mikko Tiainen. Musiikkivideon Terapiaa-fokusbiisille on tehnyt Lumi Hartikainen.

Kuuntele biisit linkeistä:
Terapiaa
Katoan
En oo ainoo

Musiikkivideoon tästä.

Lataa promokuvat tästä.
Kuvaaja: Lumi Hartikainen

PAMELA:
Instagram
Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anna Jousilahti / Warner Music Finland
anna.jousilahti@warnermusic.com