27.9.2021
SUVI TERÄSNISKA KATTAVALLE KIRKKOKIERTUEELLE JOULUKUUSSA

Taitavana laulajana ja koskettavana tulkitsijana tutuksi tullut Suvi Teräsniska lähtee perinteiselle ja toivotulle kirkkokiertueelleen joulukuun alussa. Kahdellakymmenellä paikkakunnalla vieraileva Joulun henki 2021 -kiertue alkaa Mikkelin Tuomiokirkosta keskiviikkona 1. joulukuuta ja päättyy Ouluun, jossa Karjasillan kirkossa päästään nauttimaan Joulun henki -konsertista keskiviikkona 22. joulukuuta. Lipunmyynti konsertteihin on alkanut Ticketmasterissa.

– Joulukonsertit ovat yksi oman jouluni kohokohdista, ja edellisestä kiertueesta alkaa olla aikaa jo kolme vuotta. Nyt tuntuu erittäin hyvältä päästä upeiden kirkkojen ja koskettavien joululaulujen kautta tuomaan joulua kuulijoiden sisimpään, Suvi Teräsniska sanoo.

Upea Suvi Teräsniska on julkaissut urallaan yhteensä kymmenen albumia. Marraskuussa julkaistaan hänen kolmas joululevynsä, triologian päätösosa Tämä maailma tarvitsee joulun. Suvi Teräsniskan albumeita on myyty yhteensä puoli miljoonaa kappaletta ja lähes jokainen niistä on ylittänyt platinarajan. Yleisön rakastama Suvi on palkittu mm. Emma-gaalassa Vuoden iskelmäalbumista 2017, Iskelmä-Finlandialla 2016 sekä Kullervo Linnan säätiön palkinnolla 2013.

Suvi Teräsniska – Joulun henki 2021
ke 1.12. Mikkeli, Tuomiokirkko
to 2.12. Vihti, Vihdin kirkko
pe 3.12. Lahti, Ristinkirkko
la 4.12. Nakkila, Nakkilan kirkko
su 5.12. Kuortane, Kuortaneen kirkko
ti 7.12. Kotka, Kotkan kirkko
ke 8.12. Salo, Halikon kirkko
to 9.12. Hämeenlinna, Hämeenlinnan kirkko
la 11.12. Joensuu, Joensuun kirkko
su 12.12. Kuopio, Muuruveden kirkko
ma 13.12. Helsinki, Johanneksen kirkko
ti 14.12. Tampere, Aleksanterin kirkko
ke 15.12. Virrat, Virtain kirkko
to 16.12. Jyväskylä, Korpilahden kirkko
pe 17.12. Sotkamo, Sotkamon kirkko
la 18.12. Haapajärvi, Haapajärven kirkko
su 19.12. Kemijärvi, Kemijärven kirkko
ma 20.12. Kemi, Kemin kirkko
ti 21.12. Kuusamo, Kuusamon kirkko
ke 22.12. Oulu, Karjasillan kirkko

Konsertit klo 18.00
Liput alk. 37,00€
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot: www.warnermusiclive.fi/suviterasniska

Seuraa Suvi Teräsniskaa:
Instagram
Facebook
www.suviterasniska.fi

Lisätiedot:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com