24.9.2021
COLDPLAY JA BTS JULKAISIVAT YHDESSÄ MY UNIVERSE-SINGLEN!

Coldplay julkaisi tänään odotetun yhteistyökappaleen BTS:n kanssa. My Universe-nimeä kantavan singlen ovat kirjoittaneet Coldplay yhdessä BTS:n kanssa ja se on tuottanut Max Martin. Biisille on julkaistu myös lyriikkavideo, jossa on käsinkirjoitetut lyriikat sekä englanniksi että koreaksi. Lyriikkavideon voit katsoa tästä.

My Universe seuraa Coldplayn maailmanlaajuista Higher Power-hittiä toisena sinkkujulkaisuna tulevalta Music Of The Spheres-albumilta. Albumi julkaistaan 15. lokakuuta.

Coldplay perustettiin Iso-Britanniassa vuonna 1996, kun yhtyeen jäsenet Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion ja Chris Martin tutustuivat toisiinsa opiskellessaan Lontoossa. Yellow-hitillä kansainväliseen suosioon ponnahtanut yhtye on nykyään yksi maailman menestyneimpiä ja kappaleet ovat striimanneet Suomessakin moninkertaista platinaa sekä viihtyneet radiolistan kärjessä. Kahdeksalta studioalbumilta löytyvät muun muassa klassikot Yellow, Clocks, Fix You, Paradise, Viva La Vida sekä A Sky Full Of Stars. Yhtyeen palkintokaapista löytyy lähes jokainen arvostettu musiikkipalkinto, mukaan lukien seitsemän Grammy -palkintoa.

Lataa promokuvat täältä!

Coldplay somessa:
Instagram
Facebook
Spotify
Youtube

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com