24.9.2021
BABY BLU JULKAISI VIIMEISEN SINGLEN ENNEN ALBUMINVALMISTUSREISSUA LAPPIIN

Baby Blu julkaisi tänään neljännen singlensä Satuttaa, joka sulkee artistin ensimmäisen musiikillisen syklin. Kappale on edellisten tapaan Baby Blun kirjoittama sekä hänen ja Yrjänän yhdessä tuottama.

– Siinä missä edelliset sinkut olivat kamppailua ja sisälsivät toiveen yrittämisestä, Satuttaa -singlessä päästetään irti. Ymmärretään tilanteen toksisuus ja omat virheet, käsitetään tilanteen vaikeus, ja että ainoa vaihtoehto on lähteä pois. Lauletaanko kappaleessa itselleen vai jollekin toiselle, se on kuulijan päätettävissä, Baby Blu kuvailee.

Nyt kun Baby Blu ensimmäinen musiikillinen kokonaisuus päättyy, artisti lähtee asuntoautolla Lappiin, jossa hän kirjoittaa, äänittää ja tuottaa koko debyyttialbuminsa asuntoautosta käsin.

Baby Blu huumaa kuulijan omaperäisellä soundillaan ja melankolisilla teksteillään. Tulokas on käynyt lapsuudesta asti intensiivisen musiikkikasvatuksen ja -koulutuksen: muusikkotaustaiset vanhemmat innostivat varhaisessa iässä viulunsoittoon, joka pian vaihtui rumpuihin. Jazz-rumpaliksi ammatikseen opiskelleen Baby Blun monipuolinen musiikillinen tausta kuuluu yllätyksellisenä genrejen sekoitteluna. Baby Blun musiikki lähtee kuitenkin tunteesta – sen ympärille rakentuu kaikki muu. Artisti kirjoittaa, soittaa ja tuottaa kaiken pääasiassa itse.

Kuuntele Piiloon tästä.
Lataa promokuva tästä.
Kuvaaja: Lumi Hartikainen

Baby Blu:
Spotify 
Instagram 

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Niko Kovasin / Warner Music Live
niko.kovasin@warnermusic.com