17.9.2021
ED SHEERAN KONSERTOI SUOMESSA ENSI KESÄNÄ – THE MATHEMATICS -KIERTUE RANTAUTUU HELSINGIN OLYMPIASTADIONILLE 20.8.2022

Ed Sheeran julkisti tänään mittavan Euroopan-kiertueensa, joka kantaa nimeä + – = ÷ x Tour (The Mathematics Tour). Kiertue rantautuu Suomeen ensi vuoden elokuussa, jolloin Sheeran nousee lavalle Helsingin Olympiastadionilla lauantaina 20.8. Liput kiertueelle tulevat myyntiin ensi viikon lauantaina 25.9. klo 13.00. Suomen konsertin liput myy Lippupiste, joka on tapahtuman ainoa virallinen lipunmyyntikanava. Liput ovat nimettyjä ja asiakkaiden tulee luoda tili ennakkoon osoitteessa lippu.fi lippujen ostamista varten.

+ – = ÷ x -kiertueella Sheeran palaa stadioneille ensimmäistä kertaa Divide-maailmankiertueensa (2017-2019) jälkeen, joka rikkoi kaikki mahdolliset ennätykset kaikkien aikojen eniten yleisöä sekä suurimman lippukassan keränneenä kiertueena maailmassa. Myös Suomen konsertit Malmin lentokentällä heinäkuussa 2019 keräsivät ennätyksellisen 108 000 hengen yleisön ollen maamme historian suurin yksittäinen konserttitapahtuma.

Tulevalla kiertueella fanit tulevat kuulemaan Sheeranin pian julkaistavan (Equals)-albumin kappaleita livenä ensimmäistä kertaa. Fanit pääsevät myös kokemaan aivan uudenlaisen lavarakennelman, jossa artisti on yleisön ympäröimänä jokaisella stadionilla.
Sheeranin hartaasti odotettu =-albumi julkaistaan 29. lokakuuta. Albumilta on aiemmin julkaistu jo sinkut Bad Habits, sekä uusimpana Shivers-sinkku. Juhannusaattona julkaistu Bad Habits on pysynyt Suomessa virallisen radiolistan kärjessä koko kesän ja se oli elokuussa radioiden soitetuin kappale tavoittamalla kuulijat järjettömät 24,3 miljoonaa kertaa! Kappale on myös striimannut Suomessa jo platinaa.

ED SHEERANIN + – = ÷ x – EUROOPAN KIERTUEEN TULEVAT PÄIVÄMÄÄRÄT:
28.4. PÁIRC UÍ CHAOIMH, CORK, IRLANTI
5.5. THOMOND PARK, LIMECIRK, IRLANTI
12.5. BOUCHER ROAD PLAYING FIELDS, BELFAST, POHJOIS-IRLANTI
26.5. PRINCIPALITY STADIUM, CARDIFF, WALES
27.5. PRINCIPALITY STADIUM, CARDIFF, WALES
3.6. STADIUM OF LIGHT, SUNDERLAND, ENGLANTI
4.6. STADIUM OF LIGHT, SUNDERLAND, ENGLANTI
10.6. ETIHAD STADIUM, MANCHESTER, ENGLANTI
11.6. ETIHAD STADIUM, MANCHESTER, ENGLANTI
16.6. HAMPDEN PARK, GLASGOW, SKOTLANTI
17.6. HAMPDEN PARK, GLASGOW, SKOTLANTI
29.6. WEMBLEY STADIUM, LONTOO, ENGLANTI
30.6. WEMBLEY STADIUM, LONTOO, ENGLANTI
1.7. WEMBLEY STADIUM, LONTOO, ENGLANTI
7.7. VELTINS-ARENA, GELSENKIRCHEN, SAKSA
14.7. JOHAN CRUJIFF ARENA, AMSTERDAM, HOLLANTI
15.7. JOHAN CRUJIFF ARENA, AMSTERDAM, HOLLANTI
22.7. KING BAUDOUIN STADIUM, BRYSSELI, BELGIA
29.7. STADE DE FRANCE, PARIISI, RANSKA
4.8. ØRESUNDSPARKEN, KÖÖPENHAMINA, TANSKA
10.8. ULLEVI, GÖTEBORG, RUOTSI
20.8. OLYMPIASTADION, HELSINKI, SUOMI
25.8. PGE NARODOWY, VARSOVA, PUOLA
1.9. ERNST HAPPEL STADIUM, WIEN, ITÄVALTA
10.9. OLYMPIASTADION, MÜNCHEN, SAKSA
16.9. LETZIGRUND STADION, ZÜRICH, SVEITSI
23.9. DEUTSCHE BANK PARK, FRANKFURT, SAKSA

Lataa promokuvat tästä!

Seuraa Ed Sheerania somessa:
Instagram
Facebook
Spotify
YouTube

Lisätiedot:

FULLSTEAM
Rauha Kyyrö
rauha@fullsteam.fi
Minette Ristikari
minette@fullsteam.fi

Haastattelypyynnöt:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com