17.9.2021
AHTI UUDELLEENVERSIOI EGOTRIPIN MATKUSTAJA-HITIN – MUKANA AKSEL KANKAANRANTA

Monspin nouseva tähti AHTI julkaisi tänään koskettavan uudelleenversioinnin Egotripin lähes 20 vuoden takaisesta Matkustaja-hitistä. Kappaleen ikivihreän kertosäkeen laulaa herkistä tulkinnoistaan tunnettu, vuoden 2019 UMK-voittaja Aksel Kankaanranta.

– Alkuperäinen biisi on itselle tosi tärkeä, ja näen sen yhtenä suomirockin ikiaikaisimpana klassikkona. Oon itse reissannut paljon, ja Matkustaja-biisiin kiteytyy paljon muistoja ja etenkin se fiilis, kun astuu yksin siihen viimeiseen bussiin illan hämärtyessä ja laittaa Matkustajan soimaan sateen osuessa ikkunaan, AHTI kertoo.

Uudelleenversioinnissaan AHTI kertoo tarinaa kahdesta henkilöstä, jotka ovat eläneet parisuhdettaan etäsuhteen tuomien haasteiden kanssa. Lyriikka kertoo toisen osapuolen puheenvuoron siitä, kun päätös jatkaa erillään on tehty – on lähdettävä pois viimeisen kerran.

Uudelle Matkustaja-kappaleelle on julkaistu myös näyttävä musiikkivideo, joka on Atte Merikallion käsialaa. Musiikkivideossa on käytetty materiaalia syyskuussa julkaistavasta Nano-lyhytelokuvasta (ohj. Atte Merikallio & Jack Murda).

Muutama vuosi sitten YleX:n läpimurtolistauksen yleisösuosikiksi valittu AHTI bongattiin YouTubesta miljoonia katselukertoja keränneiden Maanantai sessarit -videoidensa myötä. AHTI on saanut huomiota nopealla flowllaan ja energisillä esiintymisillään. Pyhimyksen Jättiläinen-hitin feattaajana tutuksi tullut Aksel Kankaanranta solmi levytyssopimuksen Warner Musicin alla toimivan Etenee Recordsin kanssa vuonna 2020 ja työstää suomenkielistä materiaalia.

Kuuntele Matkustaja tästä
Katso video tästä

Lataa promokuvat täältä.
Kuva: Fredrik Bäckman

Seuraa Ahtia:
Instagram 
Spotify

Seuraa Aksel Kankaanrantaa:
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anna Jousilahti / Warner Music Finland
anna.jousilahti@warnermusic.com