15.9.2021
MONSPIN JA HMC PUBLISHINGIN YHTEINEN STUDIO BOOTCAMP JÄRJESTETÄÄN TOISTAMISEEN LOKAKUUSSA

ARTISTIMENTOREINA ETTA, NELLI MATULA JA YEBOYAH

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Monspin ja HMC Publishing – musiikkikustantamon Rap Studio Bootcamp saa odotettua jatkoa. Kolmen päivän ilmainen Studio Bootcamp – intensiivistudiosessio on tarkoitettu hip hopista kiinnostuneille naisille ja trans- sekä muunsukupuolisille henkilöille. Kurssi järjestetään 19.-21.10.2021 Helsingissä, ja haku on avoinna syyskuun loppuun asti. Viime vuonna bootcampillä luodut kappaleet julkaistiin helmikuussa Monsp Bootcamp Mixtape Vol 1 -kokonaisuudella, jonka voit käydä kuuntelemassa täällä. Avausraidalla kuultavalle EDENille bootcamp poiki levytyssopimuksen Monspille.

Viime vuoden Bootcamp sai aivan upean vastaanoton ja oli palautteen perusteella todella merkittävä kokemus mukana olleille – eli juuri sitä, mihin pyrimme. En malta odottaa, että päästään tekemään tämä uudelleen, Monspin A&R Ida Karimaa kommentoi.

Bootcampille mukaan valitut pääsevät näyttämään kykynsä ja kokeilemaan taitojaan musiikin tekemisessä ammattilaisten koutsaamana. Kukin kurssille osallistuva pääsee omaan studiosessioon ammattituottajan kanssa sekä artistimentorien sparrattavaksi. Tänä vuonna mentoreina ovat Etta, Nelli Matula sekä Yeboyah. Studiolla työskennellään ammattituottajien ja musiikintekijöiden kanssa, jotka tukevat osallistujia muun muassa tuottamisessa ja sanoittamisessa sekä antavat vinkkejä artistiutta kohti. Bootcamp-studiosession tavoite on auttaa yksin projektiensa kanssa kamppailevia tekijöitä eteenpäin sekä vahvistaa itseluottamusta oman musiikin tekemiseen.

Kurssin osallistujat valitaan avoimessa haussa, joka on auki 30.9. asti. Mukaan haetaan tekijöitä, jotka tarvitsevat apua projektiensa viimeistelyyn sekä työkaluja oman osaamisen syventämiseksi. Kurssi on maksuton.

Koronaturvajärjestelyt on huomioitu studioilla.

Kurssille haluavat voivat hakea mukaan lähettämällä vapaamuotoisen kuvauksen itsestään, musiikistaan ja artistihaaveistaan sekä hyväksi katsomansa määrän demoja osoitteeseen ida@monsp.com

Monsp:
Instagram
Facebook

HMC PUBLISHING
Instagram

Lisätietoja:
Ida Karimaa / Monsp
ida@monsp.com