13.9.2021
COLDPLAY JA BTS JULKAISEVAT YHDESSÄ MY UNIVERSE-SINGLEN 24. SYYSKUUTA!

Coldplay ilmoitti tänään julkaisevansa yhteiskappaleen BTS:n kanssa! My Universe –niminen single julkaistaan 24. syyskuuta.

Coldplayn ja BTS:n yhdessä kirjoittama kappale on laulettu englanniksi ja koreaksi. Kappaleen on tuottanut ruotsalainen Max MartinMy Universe seuraa Coldplayn maailmanlaajuista Higher Power-hittiä toisena sinkkujulkaisuna tulevalta Music Of The Spheres-albumilta. Albumi julkaistaan 15. lokakuuta.

Coldplay perustettiin Iso-Britanniassa vuonna 1996, kun yhtyeen jäsenet Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion ja Chris Martin tutustuivat toisiinsa opiskellessaan Lontoossa. Yellow -hitillä kansainväliseen suosioon ponnahtanut yhtye on nykyään yksi maailman menestyneimpiä ja kappaleet ovat striimanneet Suomessakin moninkertaista platinaa sekä viihtyneet radiolistan kärjessä. Kahdeksalta studioalbumilta löytyvät muun muassa klassikot Yellow, Clocks, Fix You, Paradise, Viva La Vida sekä A Sky Full Of Stars. Yhtyeen palkintokaapista löytyy lähes jokainen arvostettu musiikkipalkinto, mukaan lukien seitsemän Grammy -palkintoa.

Lataa promokuvat täältä!

Coldplay somessa:
Instagram
Facebook
Spotify
Youtube

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com