10.9.2021
POHJOISMAIDEN TÄMÄN HETKEN ISOIN HITTI SAMMA GAMLA VANLIGA JULKAISTIIN SUOMI-VERSIONA!

Tänään julkaistulla remixillä mukana Cledos, ibe ja Averagekidluke

Ruotsalaisräppäri A36:n jättihitti Samma gamla vanliga on kasvanut yhdeksi tämän kesän isoimmista julkaisuista Pohjoismaissa. Kappaleen alkuperäisversio on pysynyt koko kesän Suomen Spotifyn top 10:ssä ja on tällä hetkellä listan sijalla 4. Ruotsissa biisi pysyi parhaimmillaan yhteensä 6 viikkoa putkeen maan virallisen singlelistan ykkösenä ja sitä on striimattu maailmanlaajuisesti jo yli 36 miljoonaa kertaa. Nyt julkaistulla uudelleenversioinnilla kuullaan Suomen suosituimpiin rap-artisteihin lukeutuvia Cledosta ja ibeä sekä melodisen rapin vientilupausta Averagekidlukea yhdessä A36:n kanssa.

Ruotsin Göteborgista ponnistava A36 on noussut yhdeksi Pohjoismaiden tämän hetken mielenkiintoisimmista räppäreistä. Myös ALIEN, Alé Alé ja Motorola -kappaleista tunnettua artistia on hehkuttanut somekanavissaan muun muassa ruotsalainen supertähti Zara Larsson ja urheilusensaatio Zlatan Ibrahimovic.

Cledos on jo pitkään pitänyt paikkaansa yhtenä Suomen kiinnostavimpana artistina. Cledoksen omintakeinen soundi, persoonallinen tyyli ja itsevarmuutta huokuva karisma ovat tehneet hänestä yhden suomalaisen rap-kentän seuratuimmista tekijöistä ja tyylilajin edelläkävijöistä. Energisestä esiintymisestään tunnettu Cledos on julkaissut uransa aikana lukuisia kulta- ja platinasinglejä, kuten esimerkiksi Life (Sun luo), KYSYMYS ja Made in Italy. Cledoksen debyyttialbumi CEISSI julkaistiin syyskuussa 2020.

Keväällä järjestetyssä Emma Gaalassa Vuoden 2020 rap/r’n’b -palkinnolla palkittu ibe on Cledoksen tavoin vakiinnuttanut paikkansa viime vuosina yhtenä Suomen seuratuimpana rap-artistina. ibe on julkaissut uransa aikana neljä kehuttua albumia, joista viimeisin, perkele! julkaistiin syksyllä 2020.

Alun perin Soundcloudista bongattu, 19-vuotias Averagekidluke on tehnyt vahvalla flow’llaan ja melodisella räpillään vaikutuksen musiikkialan ihmisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Englanninkielistä rap-musiikkia tekevä ja Warnerin tärkeimpiin vientiartisteihin lukeutuva Luke on aiemmin tehnyt yhteistyötä usean kansainvälistä uraa tekevän tuottajan kanssa, kuten Evertime (Lil Tecca) ja MVAbeats (Lil Skies, Young Thug, DaBaby).

Cledos
Instagram
Spotify

ibe
Instagram
Spotify

Averagekidluke
Instagram
Spotify

A36
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Cledos
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

ibe
Henrik Suhonen / Skorpioni
henrik@skorpioni.club

Averagekidluke
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com

A36
Leo Tynkkynen / Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com