10.9.2021
KÄÄRIJÄ PURKAA TUNTEITAAN ÄRHÄKÄLLÄ UUDELLA SINGLELLÄ

Monspin lahjakkaasti musiikkigenrejä miksaava artisti Käärijä julkaisi tänään tulevalta albumiltaan kolmannen singlen, Siitä viis.

– Olemme varmasti jokainen kohdanneet elämässä tilanteen, jossa jokin tärkeä ihminen osoittautuukin täysin erilaiseksi, kuin mitä oli itse ajatellut. Biisissä käsittelen omia fiiliksiä tällaisen tilanteen jäljiltä ja tuon samalla toivottavasti energiaa kaikille pettyneille arjen sankareille, Käärijä kertoo.

Kappaleen on tuottanut edellisten biisien tapaan vuosi sitten Fantastista-debyyttialbuminkin tuottanut Käärijän luottomies Aleksi Nurmi.

Käärijä vakuuttaa kuulijan bassovoittoisilla melodioillaan, joita on höystetty Suomessa ennenkuulumattomalla rytmisellä rummunjytkeellä. Käärijä on kerännyt kuulija- ja seuraajakuntaa omaperäisellä tyylillään niin keikoilla, somessa kuin suoratoistopalveluissakin. Esiintymislavalla Käärijällä on niin energinen meno, ettei meinaa paita edes pysyä päällä.

Kuuntele Siitä viis-single tästä!

Lataa promokuva täältä 
Kuvaaja: Mikke Pöyhönen

Seuraa Käärijää
Spotify 
Instagram 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com

Keikat
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com