10.9.2021
ED SHEERAN JULKAISI UUDEN SHIVERS-SINGLEN!

Ed Sheeran on julkaissut tänään odotetun uuden singlen nimeltä Shivers! Kuuntele uusi kappale täältä, ja katso video täältä.

Shivers on toinen virallinen sinkku Sheeranin odotetulta uudelta = (Equals)-albumilta, joka julkaistaan 29. lokakuuta. Koukuttava sinkku on Ed Sheeranin, Steve Macin ja FREDin tuottama. Single ja sen musiikkivideo molemmat valjastavat sen euforian tunteen miltä rakastuminen tuntuu. Dave Meyersin ohjaama video avautuu monien energisten ja vertauskuvallisten kohtausten kautta.

Viime kuussa tiedotettu = (‘Equals’) –albumi on Sheeranin symbolialbumisarjan neljäs, ja myös tähän mennessä edistyksellisin; evoluutio artistista, joka jatkaa uusien polkujen tallaamista. Se on kokonaisuus kappaleita, jotka on tehty neljän vuoden aikana mullistavan ÷ (Divide)-albumin aikakauden jälkeen. Temaattisesti =-albumilla Sheeran ottaa elämästään hallinnan ja tutkii rakkauden eri asteita (The Joker And The Queen, First Times, 2step), menetystä (Visiting Hours), sinnikkyyttä (Can’t Stop The Rain) ja isyyttä (Sandman, Leave Your Life), samalla kun hän käsittelee todellisuuttaan ja uraansa (Tides). Musiikillisesti = kiteyttää Sheeranin monipuolisen musikaalisuuden kietoen Sheeranille ominaiset kitaravetoiset biisit maailmanluokan balladeihin ja painavampaan euforiseen tuotantoon, kuten tämän kesän Bad Habits -paluusingle osoitti.

Ed Sheeran julkaisi albumin ensimmäisen singlen juhannusaattona. Bad Habits-nimeä kantava kappale on pysynyt Suomessa virallisen radiolistan kärjessä koko kesän ja se oli elokuussa radioiden soitetuin kappale tavoittamalla kuulijat järjettömät 24,3 miljoonaa kertaa! Kappale on myös striimannut Suomessa jo platinaa.

Lataa promokuvat täältä!

Ed Sheeran somessa:
Instagram
TikTok
YouTube
Spotify

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com