6.9.2021
IRON MAIDENIN UUSI SENJUTSU-ALBUMI HULLAANNUTTI FANIT!
  Metallijätti Iron Maiden julkaisi tänään kauan odotetun uuden albumin! Senjutsu -nimeä kantava albumi on yhtyeen 17. studioalbumi sekä viimeisin kuuteen vuoteen. Albumi on nauhoitettu Guillaume Tell-studiolla Pariisissa pitkäaikaisen tuottajan Kevin Shirleyn toimesta yhdessä Steve Harrisin kanssa. Senjutsu-albumilta julkaistiin aiemmin kesällä kappaleet The Writing On the Wall, sekä Stratego. Ensimmäiseen on julkaistu myös mieletön musiikkivideo, jonka voit katsoa tästä.

Albumin julkaisun yhteydessä seitsemällä paikkakunnalla toimiva Levykauppa Äx piti poikkeuksellisesti liikkeensä auki keskiyöllä. Tämän ansiosta Maiden-fanit pystyivät hakemaan albumin itselleen heti julkaisun yhteydessä. Albumin pystyi tilaamaan itselleen Helsingissä myös Woltin kautta, joka toimitti albumeita Levykauppa Äx:stä suoraan asiakkaiden kotiin. Tempaus hullaannutti fanit hakemaan albumeita keskiyöllä jonoksi asti.

Senjutsu-albumi on nyt laajalti hankittavissa levykaupoista. Katso tarkemmat jälleenmyyntipisteet täältä!

Lataa Iron Maidenin promokuva tästä!

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com