6.9.2021
ED SHEERAN JULKAISEE ENSI PERJANTAINA UUDEN SINKUN SHIVERS!
  Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Ed Sheeran yllätti fanit! Sheeran tiedotti julkaisevansa ensi viikon perjantaina 10. syyskuuta uuden Shivers-kappaleen. Kappale on toinen sinkkulohkaisu Sheeranin lokakuussa julkaistavalta = (Equals)-albumilta. Albumilta on aiemmin kesällä julkaistu jo Bad Habits-sinkku ja uusimpana herkkä Visiting Hours-biisi.

= on Sheeranin neljäs symbolialbumi ja se on kokoelma kappaleita, jotka on tehty neljän vuoden aikana mullistavan ÷ (Divide) -albumin aikakauden jälkeen. Temaattisesti = -albumilla Sheeran ottaa elämästään hallinnan ja tutkii rakkauden eri asteita (The Joker And The Queen, First Times, 2step), menetystä (Visiting Hours), sinnikkyyttä (Can’t Stop The Rain) ja isyyttä (Sandman, Leave Your Life) samalla kun hän käsittelee todellisuuttaan ja uraansa (Tides). Musiikillisesti = kiteyttää Sheeranin monipuolisen osaamisen maailmanluokan balladeista painavampaan euforiseen tuotantoon, kuten tämän kesän Bad Habits -paluusingle osoitti.

Sheeran on kiistatta yksi aikakautemme merkittävimmistä artisteista. Sheeranin musiikki yhdistelee ajatuksia herättävää laulunkirjoitusta, universaalia pop-musiikkia sekä monen eri genren vaikutuksia. Sheeranin musiikki ei puhuttele pelkästään täydellisesti yleisöään, vaan se rikkoo myös sukupolvirajoja. Useita ennätyksiä Suomessa rikkonut supertähti esiintyi Malmin lentokentällä heinäkuussa 2019, jonne hän keräsi yli 100 000 suomalaista katsojaa peräkkäisinä päivinä. Tämä on enemmän, mihin yksikään artisti tai yhtye on Suomessa koskaan aikaisemmin pystynyt.

Lataa promokuvat tästä!

Ed Sheeran somessa:
Instagram
TikTok
Spotify
YouTube

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com