3.9.2021
SEKSIKÄS-SUKLAA JA DOSDELA JULKAISI TÄNÄÄN UUDEN SINGLEN!

Hulvattomista somevideoistaankin tunnettu kaksikko Seksikäs-Suklaa ja Dosdela julkaisi tänään uuden menevän singlen Häätö. Kappale syntyi kaipuusta nuoruuden kotibileisiin. Kuuntele kappale tästä.

– Biisin idea syntyi, kun kaikki suljettiin tajusin, että sisälläni elää sellainen armoton bilehile, joka haluaa pitkästä aikaa päästä juhlimaan niin kuin ennenkin. Tämä biisi toimii hyvänä varoituksena naapureille, että kohta bileet lähtee käsistä ja tulee häätö! Seksikäs-Suklaa kuvailee kappaletta.

Muun muassa Mikä kesä- ja Herkku -hittibiiseistään tunnetut Seksikäs-Suklaa ja Dosdela ovat myös tunnettuja somepersoonia ja tubettajia, joilla on Youtubessa jo lähes 44 000 tilaajaa ja joita seuraa Facebookissa yli 35 000 ihmistä. Uuden biisin julkaisun lisäksi Seksikästä-Suklaata ja Dosdelaa työllistää muun muassa somevideoiden ja sketsien käsikirjoittaminen ja kuvaaminen.

Seuraa Seksikästä-Suklaata:
Instagram
Facebook
YouTube
TikTok

Seuraa Dosdelaa:
Instagram
Facebook
Youtube
TikTok

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat: 
All Day Agency
feniks@allday.fi

Management:
Sirke Salovaara
sirke.salovaara@mumahelsinki.com