30.8.2021
J. KARJALAISELTA UUTTA MUSIIKKIA!

J. Karjalainen julkaisee uuden Aurinko nousee ilman sua -singlen perjantaina 3. syyskuuta. Kappale on J. Karjalaisen säveltämä ja sanoittama. Aurinko nousee ilman sua on ensimmäinen single artistin tulevalta albumilta, joka julkaistaan keväällä 2022.

J. Karjalaisen edellinen albumi, syksyllä 2018 ilmestynyt Sä kuljetat mua nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 1. Keväällä 2022 J. Karjalaisen musiikin ystäviä hemmotellaan miehen ensimmäisellä Hartwall Arenan konsertilla, jossa hän esiintyy bändinsä kanssa syntymäpäivänään perjantaina 1.huhtikuuta.

Levytysuransa vuonna 1981 aloittanut J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. Amerikkalaista musiikkiperinnettä suomalaisiin oloihin sovittanut artisti on aina ollut omaa luokkaansa riippumatta siitä, mitä nurkkaa kyseisestä aarrearkusta hän on kolunnut. J. Karjalaisen laulut kuten Kolme cowboyta, Ankkurinappi, Doris, Sekaisin, Hän, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Missä se Väinö on?, Mennyt mies, Stindebinde ja monet muut ovat kiinteä osa suomalaista äänimaisemaa.

Lataa singlen kansi tästä

Lisätietoja:
Ramona Forsström / Warner Music Finland
ramona.forsstrom@warnermusic.com