30.8.2021
ERIKA VIKMANIN DEBYYTTIALBUMI SUORAAN SUOMEN VIRALLISEKSI LISTAYKKÖSEKSI

Erika Vikmanin debyyttialbumi Erika Vikman julkaistiin perjantaina 20.8. ja se nousi heti ensimmäisen viikon jälkeen suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi! Erika on onnellinen albumin menestyksestä ja saamastaan palautteesta:

-Olen todella otettu debyyttialbumini vastaanotosta ja sen saamasta huomiosta. Ihanaa kun olette kuunnelleet sitä ja löytäneet siitä merkityksellisyyttä ja iloa omaan elämäänne. Kiitos todella paljon kaikille!

Erika Vikman nousi koko kansan suosioon Cicciolina -kappaleellaan sekä huikealla menestyksellään viime vuoden Uuden Musiikin Kilpailussa. Myös viime syksynä julkaistu Syntisten pöytä -kappale saavutti poikkeuksellisen suuren suosion. Platinarajan ylittänyt kappale pysytteli pitkään Suomen Spotifyn top50 -listalla ja kappaleen musiikkivideota on katsottu Youtubessa jo yli 4 miljoonaa kertaa. Kappale oli myös ehdolla tämän vuoden Emma Gaalassa Vuoden biisi -kategoriassa.

Lataa Erika Vikmanin tuoreet promokuvat tästä.
Kuvaaja: Jirina Alanko

Erika Vikman:
Facebook
Instagram
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/erikavikman

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com