25.8.2021
LAURI TÄHKÄSTÄ KUORIUTUU KESKIYÖN COWBOY – UUSI SINGLE PERJANTAINA!

Lauri Tähkän uusi single Keskiyön Cowboy julkaistaan 27. elokuuta. Kyseessä on kappale, joka syntyi kuin sattuman sanelemana.

Lauloin ja huusin säveliä ulos itsestäni ja pöydän toisella puolella istunut Timo Kiiskinen laittoi sanoja paikoilleen. Ensimmäisen olohuonedemon jälkeen olimme Kiiskisen kanssa kuin puulla päähän lyötyjä – niin hyvällä tuulella olimme biisistä. Jokaisessa meissä kai asuu jonkilainen Keskiyön Cowboy ja elämä on aina yhtä etsimistä, Lauri Tähkä valottaa kappaleen syntyä.

Keskiyön Cowboy on Tähkän säveltämä ja Timo Kiiskisen sanoittama. Tuotannosta ovat vastanneet Jukka Immonen ja RZY.

Lauri Tähkän edellinen albumi, lukuisia jättihittejä sisältänyt Meidän tulevat päivät julkaistiin maaliskuussa 2019. Levy nousi suoraan virallisen listan ykköseksi ja sillä on takanaan jo 129 viikkoa albumilistalla! Lisäksi pitkäsoitto on ylittänyt tuplaplatinarajan.

Tällä hetkellä Lauri Tähkä keskittyy tekemään uutta albumia, jolta on ennen Keskiyön Cowboy’ta julkaistu radioiden ykköseksi noussut single Aavikko.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Raikuli Live
info@raikulilive.fi